PERADUAN CARI MILO & MENANG


Sertai Peraduan Cari MILO & Menang sekarang dan rebut peluang untuk menang hadiah lumayan setiap minggu.

DESCRIPTIONS

Cara-cara Penyertaan

Langkah 1: Beli sebarang produk minuman pek MILO UHT yang bernilai RM4 dan ke atas dalam 1 resit bercetak asal sebagai Bukti Pembelian. Sila rujuk senarai yang turut serta.

Langkah 2: Muat Turun Borang Penyertaan di sini. Cari semua perkataan MILO di dalam gambar silangkata yang ditunjukkan pada Borang Penyertaan dan tuliskan jawapan yang betul.

Langkah 3: Setiap Bukti Pembelian HANYA layak untuk 1 penyertaan SAMA ADA melalui Pos, ATAU WhatsApp sahaja. Hantarkan penyertaan anda melalui salah satu cara berikut:

A. Melalui pos biasa

Lengkapkan borang penyertaan, sertakan resit bercetak asal dalam satu sampul surat, lekatkan setem yang mencukupi dan hantarkan ke alamat berikut:

PERADUAN CARI MILO & MENANG
Nestlé Products Sdn. Bhd.
Peti Surat 8812,Pejabat Pos Kelana Jaya,
46798 Petaling Jaya,Selangor Darul Ehsan, Malaysia

ATAU

B. Melalui Aplikasi WhatsApp

  • Tuliskan nama penuh, nombor kad pengenalan dan jawapan betul di atas resit bercetak asal anda. Jika anda berumur 18 tahun ke bawah: Tuliskan juga nama ibu, bapa atau penjaga dan nombor kad pengenalan di atas resit bercetak asal anda.
  • Ambil 1 gambar yang lengkap dan jelas dan WhatsApp ke 011-58731183.

PERHATIAN: Pastikan WhatsApp yang dihantar hanya mengandungi 1 gambar resit lengkap SAHAJA. Pastikan gambar resit dan maklumat adalah jelas dan boleh dibaca.

Nota: Penganjur TIDAK AKAN menghantar sebarang laporan perakuan penerimaan bagi penyertaan WhatsApp yang diterima. Peserta MESTI menyimpan Bukti Pembelian asal untuk pengesahan Pemenang dan penebusan Hadiah.

Tertakluk kepada Terma dan Syarat Peraduan.  BM | ENG


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2020 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?