Peraduan Bulanan Produk Sun Jiang Eksklusif di TESCO


Peraduan ini hanya berlangsung Eksklusif di Psaraya TESCO. Peraduan inmi sesuai disertai oleh pengguna produk Sun Jiang seperti sabun pencuci Depex.

Dengan pemebelian minima RM10 produk Sun Jiang yang mengambil bahagian dalam peraduan ini dalam 1 resit dari pasaraya TESCO, anda layak untuk hantarkan penyertaan dalam peraduan ini.

Produk yang terlibat dalam peraduan ini adalah DEPEX Detergent Powder (2.5kg pelbagai variasi). DEPEX Bleach (2x1kg), Longkey Dishwashing Liquid (2kg pelbagai variasi)

Produk Sun Jiang yang terlibat

Dalam peraduan ada 2 cara penghantaran iaitu melalui POS atau boleh juga dihantar menggunakan aplikasi BrandCODE (boleh download dari google play).

Dalam terma & syarat ada tulis penyertaan boleh dihantar melalaui POS. eMenang tak pasti sama ada boleh dihantar mnggunakan POS LAJU atau tidak sebab tidak dinyatakan tidak boleh.

Kalau anda bercadang nak POS guna POS LAJU boleh tanya dulu dengan telefon pejabat pihak penganjur 03-7620 1378 atau boleh juga email mereka di enquiry@sunjiang.com.

Peraduan ini berlangsung selama 3 bulan, dan pada bulan ini iaitu bulan Disember 2017 adalah bulan terakhir peraduan ini berlangsung.

Dalam peraduan ini cuma ada 3 pemenang sahaja setiap bulan.

Cara pemilihan pemenang adalah dipilih secara no. yang dibahagi .Kiranya macam lucky draw lah. Dalam terma & Syarat tulis macam tu.

Klik pada image untuk besarkan

Tempoh Peraduan: 16 Oktober 2017 hingga 31 Disember 2017

Nasihat dari eMenang: Jangan beli semata-mata untuk join peraduan sebab nanti kalau tak menang hadiah mesti kecewa selain membazir duit. Beli jika anda memang ada keperluan untuk beli sahaja.

Cara

Sumber

Hadiah

Terma & Syarat

Sumber

borang peraduan


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2020 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?