Peraduan Southern Lion- Sambutan Ulang Tahun Ke-30


Berpeluang memenanngi hadiah wang tunai dengan menyertai Peraduan Southern Lion- Sambutan Ulang Tahun Ke-30.

Peraduan ini sesuai disertai pengguna produk Southern Lion seperti sabun TOP, Bio Zip, Puteri Emas, ubat gigi Fresh & White, Kodomo Lion, sabun Shokubutso, berus gigi Systema dan lain-lain lagi.

Antara Produk Southern Lion

Dengan pembelian minima RM30 dalam 1 resit produk Southern Lion yang mengambil bahagian anda boleh hantarkan penyertaan dalam peraduan ini.

Penyertaan dalam peraduan ini boleh dihantar menggunakan Whatsapp atau menggunakan Pos Biasa.Anda boleh pilih mana-mana cara yang anda suka.

Dalam peraduan ini ada 3 Hadiah Utama iaitu wang tunai RM10,000 setiap pemenang dan 30 hadiah mingguan (wang tunai RM100) setiap minggu selama peraduan ini berlangsung.

Setiap penyertaan layak akan diberi satu nombor siri peraduan. Pemilihan pemenang dipilih menerusi pemilihan janaan komputer.

Tempoh Peraduan: 7 Ogos hingga 24 September 2017

Nasihat eMenang: Jangan beli semata-mata untuk join peraduan sebab nanti kalau tak menang hadiah mesti kecewa selain membazir duit. Beli jika memang ada keperluan untuk beli atau guna sahaja.

Cara

Jika anda hendak hantar secara POS (offline), boleh isi borang peraduan ini dan pos menggunakan setem (download & Print)

Hadiah

Jika anda hendak hantar secara POS (offline), boleh isi borang peraduan ini dan pos menggunakan setem (download & Print)

sumber


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2020 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?