Peraduan Gugu Gaga Minyak Bebe Anugerah 2017


Peraduan ini sesuai disertai oleh mereka yang menggunakan Minyak Bebe Anugerah. Minyak Bebe Anugerah ini adalah Minyak pati herba khusus untuk bayi, keluaran Anugerah International Sdn. Bhd.

Sebagai menghargai sokongan dan sambutan pengguna Minyak Bebe Anugerah, buat julung-julung kalinya Anugerah akan mengadakan pertandingan bayi comel Gugu Gaga Bebe Anugerah 2017.

Jika bayi comel anda adalah pengguna tegar Minyak Bebe Anugerah, inilah masa yang ditunggu-tunggu! Pelbagai hadiah menarik yang ditawarkan di dalam peraduan ini.

Hadiah yang menjadi rebutan ramai sudah semestinya hadiah utama iaitu wang tunai sebanyak RM10,000! Bukan itu sahaja, selain wang tunai RM10,000 tersebut, pemenang hadiah utama juga akan berpeluang tampil secara eksklusif pada label produk Minyak Bebe Anugerah dan iklan komersial Minyak Bebe Anugerah.

Hadiah bagi tempat kedua dan ketiga juga bukan calang-calang hadiah. Wang tunai sebanyak RM5,000 ditawarkan untuk pemenang tempat kedua manakala wang tunai RM2,000 untuk pemenang tempat ketiga.

Menurut Pengarah Eksekutif Anugerah International Sdn. Bhd, Zetty Ismail, “Peraduan Gugu Gaga Bebe Anugerah ini diadakan khusus untuk menghargai pelanggan Minyak Bebe Anugerah yang selama ini telah menyokong kami dan memandangkan Minyak Bebe Anugerah ini sentiasa mendapat sambutan hangat dari ibu bapa. Jadi tidak salah jika selain berkongsi manfaat Bebe Anugerah, mereka berpeluang untuk merebut pelbagai hadiah menarik.”

Cara menyertai peraduan ini sangat mudah. Dengan pembelian satu botol Minyak Bebe Anugerah anda layak untuk sertai peraduan ini.

Harga sebotol Minyak Bebe Anugerah RM15.  Minyak Bebe Anugerah ini dijual di serata Malaysia, di kedai-kedai kecantikan ataupun rangkaian pengedar Anugerah.

Maklumat Ringkas Tentang Peraduan Gugu Gaga BeBe Anugerah 2017

Terbuka kepada semua warganegara Malaysia
Penyertaan terbahagi kepada 3 kategori :

  • Kategori A : bayi berusia 1-12 bulan
  • Kategori B : bayi berusia 13- 24 bulan
  • Kategori C : bayi berusia 25-36 bulan

Borang penyertaan boleh didapati pada botol Minyak Bebe Anugerah, para pengedar dan stokis serta laman web www.anugerahwellness.com

Muat Turun borang penyertaan BORANG
Borang penyertaan yang lengkap mestilah disertai dengan resit pembelian Minyak Bebe Anugerah, label Minyak Bebe Anugerah dan gambar bayi ke :
Alamat yang tertera pada borang penyertaan ATAU
Whatsapp ke 019 222 7006 ATAU
Email ke info@anugerahwellness.com ATAU
Muatnaik ke FB @Anugerahwellness

Peraduan bermula dari 27 Februari 2017 hingga 31 Ogos 2017

 p/s Nasihat dari eMenang: Jangan beli semata-mata untuk sertai peraduan sebab nanti kalau tak menang hadiah mesti kecewa selain membazir duit. Beli jika anda memang ada keperluan untuk beli atau untuk guna.

Cara-Cara

mba

Harga sebotol Minyak Bebe Anugerah RM15

Dengan pembelian satu botol Minyak Bebe Anugerah anda layak untuk sertai peraduan ini.

Borang penyertaan yang lengkap mestilah disertai dengan Resit pembelian Minyak Bebe Anugerah,Label Minyak Bebe Anugerah dan gambar bayi.

Penyertaan boleh dihantar ke:
Alamat yang tertera pada borang penyertaan ATAU
Whatsapp ke 019 222 7006 ATAU
Email ke info@anugerahwellness.com ATAU
Muatnaik ke FB @Anugerahwellness

Muat Turun borang penyertaan BORANG

 

Hadiah

ggga

Terma & Syarat

guga2

Jika ada sebarang persoalan berkenaan peraduan ini, boleh tanya DISINI

Muat Turun borang penyertaan BORANG


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?