Peraduan “Beli & Menang Focus PT3 & Focus SPM” Pelangi 2017


Peraduan Beli & Menang Focus PT3 & SPM Focus 2017 sesuai disertai oleh pelajar sekolah menengah terutamanya pelajar yang akan mengambil peperiksaan PT3 dan SPM  (guru sekolah pun boleh join).

Setiap pembelian buku siri Siri Focus PT3 & Focus SPM Layak menyertai tawaran ini.

Anda tidak boleh terus hantarkan penyertan kerana para peserta dikehendaki memotong Setem FOCUS bagi 3 subjek yang berlainan sebagai bukti pembelian, menghantarnya bersama butir-butir peribadi yang lengkap dalam Bahasa Inggeris/Bahasa Malaysia dan jawapan bagi 2 soalan dalam boring penyertaan.

Ini maknanya Dengan pembelian 3 buku rujukan Siri Focus PT3 & Focus 2017 (3 subjek yang berlainan) terbitan PELANGI, peserta boleh hantarkan penyertaan dalam peraduan ini.

setem3

Contoh Setem Buku rujukan tersebut

Langkah penyertaan adalah seperti berikut:

  1. Potong setem FOCUS di dalam Focus PT3 & Focus SPM 2017
  2. Kumpulkan 3 keping FOCUS (subjek yang berlainan) daripada Focus PT3 & Focus 2017 dan letak pada Borang Penyertaan Peraduan Beli dan Menang Focus PT3 & Focus 2017. Lengkapkan borong peraduan dengan menjawab 2 soalan
  3. Kirimkan Borang Penyertaan Peraduan Beli dan Menang Focus PT3 & Focus 2017 kepada alamat berikut:

Penerbitan Pelangi Sdn Bhd
Lot 8, Jalan P10/10, Kawasan Perusahaan Bangi
Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor Datul Ehsan.

Dalam peraduan ini seperti yang dinyatakan, Penerbitan PELANGI menawarkan hadiah keseluruhan bernilai RM18,691.

Hadiah tersebut adalah seperti Ipad Mini 4 (WIFI) 16GB, Case Logic Bagpack, Hamper alat tulis Unipaper, Baucer hadiah Al-Ikhsan, Baucer hadiah Professor Uniform, dan Lator adhesive book cover + Lator Pritt Glue Stick.

Pemenang-pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan bertuah dengan jawapan yang betul and butir peribadi yang lengkap.

Siri Focus PT3 & Focus 2017 boleh didapati dari kedai buku yang berdekatan. Untuk tempahan sekolah, perpustakaan atau pusat sumber, sila hubungi pengurus jualan daerah mereka:

  • Mr JOHN LOH – 012 – 498 3343 (Pengurus Jualan Kasawan Penang, Kedah, Perak)
  • Mr LEE CHOO KEAN – 012-329 3343 (Pengurus Jualan Kawasan Kuala Lumpur, Selangor dan Pantai Timur)
  • Mr RAY LAI – 012-7998933 (Pengurus Jualan Kawasan Negeri Sembilan, Melaka dan Johor)
  • Mr HO KUOK SING – 012 – 888 9433 (Pengurus Jualan Kawasan Sabah & Sarawak)

Terima kasih diucap kepada Lator, UniPaper & Case Logic yang sudi menaja sebahagian hadiah untuk Peraduan Beli & Menang Focus SPM 2017

Untuk maklumat lanjut sila ke posting rasmi Peraduan DISINI:

Tempoh Peraduan: Peraduan ini diadakan dari 1 November 2016 – 31 Mac 2017.

Cara-Cara

fokus34

setem3

Contoh Setem Tersebut

fokus2

Langkah penyertaan adalah seperti berikut:

  1. Potong setem FOCUS di dalam Focus PT3 & Focus SPM 2017
  2. Kumpulkan 3 keping FOCUS (subjek yang berlainan) daripada Focus PT3 & Focus 2017 dan letak pada Borang Penyertaan Peraduan Beli dan Menang Focus PT3 & Focus 2017. Lengkapkan borong peraduan dengan menjawab 2 soalan
  3. Kirimkan Borang Penyertaan Peraduan Beli dan Menang Focus PT3 & Focus 2017 kepada alamat berikut:

Penerbitan Pelangi Sdn Bhd
Lot 8, Jalan P10/10, Kawasan Perusahaan Bangi
Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor Datul Ehsan.

Untuk maklumat lanjut sila ke posting rasmi Peraduan DISINI:

Hadiah

ipad

Hadiah yang ditawarkan:Ipad Mini 4 (WIFI) 16GB, Case Logic Bagpack, Hamper alat tulis Unipaper, Baucer hadiah Al-Ikhsan, Baucer hadiah Professor Uniform, dan Lator adhesive book cover + Lator Pritt Glue Stick.

Pemenang-pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan bertuah dengan jawapan yang betul and butir peribadi yang lengkap.

 

Terma & Syarat

1.Peraduan ini terbuka kepada penduduk Malaysia, termasuk murid, guru, dan ibu bapa murid sekolah menengah kecuali kakitangan dan ahli keluarga terdekat kakitangan Penerbitan Pelangi Sdn BHd serta penaja-penaja hadiah, syarikat gabungan, dan agensi-agensi pengiklanan Penerbitan Pelangi Sdn Bhd.

2.Peraduan ini tertakluk kepada terma & syarat yang berikut dan para peserta telah pun membaca, memahami, dan bersetuju dengan terma dan syarat tersebut.

3.Peraduan ini diadakan dari 1 November 2016 – 31 Mac 2017.

4.Setiap pembelian buku siri Siri Focus PT3 & Focus SPM Layak menyertai tawaran ini.

5.Para peserta dikehendaki memotong Setem FOCUS bagi 3 subjek yang berlainan sebagai bukti pembelian, menghantarnya bersama butir-butir peribadi yang lengkap dalam Bahasa Inggeris/Bahasa Malaysia dan jawapan bagi 2 soalan dalam boring penyertaan.

6.Para Peserta boleh menghantar borang penyertaan Peraduan Beli dan Menang Siri FOCUS PT3 & FOCUS SPM kepada- Penerbitan Pelangi Sdn Bhd . Lot 8, Jalan P10/10, Kawasan Perusahaan Bangi, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

7.Setiap Peserta layak untuk menang satu hadiah sahaja. Hadiah yang dimenangi tidak semestinya hadiah pilihan pemenang.

8. Bukti kiriman tidak dianggap sebagai bukti penerimaan. Hanya penyertaan yang dihantar melalui pos biasa kepada alamat yang tertera akan diterima.

9. Penyertaan yang tidak lengkap dan tidak mematuhi syarat tidak akan dilayan.

10. Pihak penganjur berhak memendekkan atau melanjutkan tempoh peraduan.

11. Pihak penganjur berhak membatalkan sebarang penyertaan yang tidak lengkap, sukar dibaca, rosak, lewat, atau tidak mempunyai bukti pembelian yang betul secara automatic.

12. Pihak penganjur berhak menukar, membatalkan, atau menarik balik terma peraduan tanpa sebarang notis lanjut. Keputusan pihak penganjur dalam semua aspek mengenai peraduan ini adalah muktamad.

13. Pemenang-pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan bertuah dengan jawapan yang betul and butir peribadi yang lengkap.

14. Serentak dengan penerimaan hadiah, para pemenang turut memberi kebenaran kepada pihak penganjur dan agensi-agensinya untuk menggunakan nama dan / atau gambar mereka untuk tujuan publisiti, pengiklanan dan/atau perdagangan tanpa terlebih dahulu memberi sebarang notis kepada pemenang dan pemenang tidak berhak membuat sebarang tuntutan/pampasan terhadap bahan-bahan tersebut.

15. Dengan menyertai peraduan ini, para peserta bersetuju untuk mematuhi terma dan syarat rasmi serta segala keputusan pihak penganjur.

16. Keputusan para pengadil adalah muktamad dan sebarang surat-menyurat tidak akan dilayan.

17. Pihak Penganjur tidak bertanggungjawab atas sebarang kos, perbelanjaan, kerugian berkaitan yang dialami kerana menyertai tawaran ini dan bersetuju untuk membebaskan pihak penganjur daripada sebarang liability.

18. Kesemua hadiah tidak ditukar ganti dengan wang tunai, barang-barang atau kredit sama ada sebahagian ataupun sepenuhnya.

19. Keputusan akan diumumkan di facebook Pelangi, http://www.facebook.com/pelangibooks1 pada atau sebelum 30 April 2017.

20. Semua pemenang akan dihubungi melalui telefon, e-mel dan / atau surat. Hadiah akan dihantar ke sekolah bagi pemenang yang merupakan guru atau murid. Untuk tuntutan hadiah, sila kemukakan MyKad dan nombor telefon bagi tujuan semakan. Bagi pemenang bukan murid atau guru, hadiah akan dikirim ke alamat surat –menyurat seperti yang diisi dalam boring penyertaan.

21. Sekiranya pihak penganjur mengadakan majlis pemyampaian hadiah di tempat yang telah ditetapkan oleh pihak penganjur, pemenang dikehendaki hadir untuk menuntut hadiah mereka. Sekiranya pemenang tidak dapat hadir, pemenang mesti melantik wakil untuk menerima hadiah bagi pihak mereka. Kegagalan untuk berbuat demikian boleh mengakibatkan pelucutan hak terhadap hadiah mereka.

Untuk maklumat lanjut sila ke posting rasmi Peraduan DISINI

Jika ada sebrang pertanyaan berkenaan peraduan ini, Boleh tanya Di Facebook Pelangi Books Academic


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?