Feel Festive, Feel Glade Contest


Peraduan Feel Festive, Feel Glade ini sesuai disertai oleh pengguna produk Glade.

Dalam peraduan ini, ada 2 kaedah untuk hantarkan penyertaan. Penyertaan boleh dihantar menggunakan pos biasa dan boleh juga dihantar menggunakan SMS.

Untuk penghantaran penyertaan menggunakan SMS, hanya talian Maxis, Digi, Celcom atau U-Mobile sahaja diterima.

Kaedah Pemilihan Pemenang

Hadiah kereta yang ditunjukkan dalam poster peraduan ini belum tentu akan diberikan kepada peserta. Ini kerana, calon peserta Finalis akan dipilih untuk menyertai satu acara di Lembah Klang.

Calon Finalis tersebut akan dipilih menerusi kaedah no. bersiri yang dibahagi, kiranya macam lucky draw lah. (boleh baca dalam terma & syarat untuk detail)

Calon Finalis yang terpilih tersebut dikehendaki menyertai satu acara di Lembah Klang untuk mendapatkan hadiah Utama (Toyota Sienta).

Dalam acara tersebut, jika calon pemenang hadiah Utama gagal untuk memenangi hadiah Utama tersebut, dia akan memenangi hadiah Pertama (Emas berharag lebih rm20k).

Apabila ini berlaku, Penyertaan ke 20,000 yang terplih dari proses no bersiri tersebut tidak akan memenangi sabarang hadiah (calon pemenang hadiah pertama).

Untuk Hadiah Kedua sehingga hadiah saguhati, pemenang akan dipilih berdasarkan no. bersiri yang dibahagi.(boleh baca dalam terma & syarat untuk detail)

Jadi jika anda ada beli produk  Glade bernilai RM15 dan ketas dalam 1 resit di mana-mana pasaraya yang mengambil bahagian seperti TESCO, bolehlah join peraduan ini.

Nasihat dari eMenang, jangann beli semata-mata untuk join peraduan sebab nanti kalau tak menang hadiah mesti kecewa selain membazir duit. beli jika anda memangn ada keperluan untuk beli sahaja ok..

Tempoh peraduan: 15 Disember 2016 hingga 15 Februari 2017

How

grand sienta1

grand sienta2

Nasihat dari eMenang, jangann beli semata-mata untuk join peraduan sebab nanti kalau tak menang hadiah mesti kecewa selain membazir duit. beli jika anda memang ada keperluan untuk beli sahaja ok..

Prize

grand

Terms & Conditions

924

9243

Borang peraduan boleh didapati di Tesco atau pasaraya berdekatan anda yang mengambil bahagian.


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?