F&N Fruit Tree Contest


Berpeluang memenangi hadiah menarik dengan menyertai Peraduan F&N Fruit Tree (tertakluk terma & syarat). Peraduan ini sesuai disertai oleh mereka yang gemar minum minuman ini.

fruit-tree

Produk F&N Fruit Tree yang mengambil bahagian.

Dalam peraduan ini ada hadiah menarik seperti MacBook Air 13in 256GB, iPhone 6S Plus 16 GB, Smart Watch Series 1 dan Beats Solo 2.

Pemenang dalam peraduan ini ditentukkan dengan kaedah no. besiri yang dibahagi. Kiranya macam Lucky Draw lah.

Penghantaran penyertaan pula ada 2 cara iaitu melalui SMS dan Pos Biasa.

Untuk hantar secara SMS, hanya talian Maxis, Celcom, Digi atau UMobile sahaja diterima. Kalau guna ToneTalk , OneXOX atau lain perkhidmatan talian telefon, penyertaan anda mungkin tidak diterima.

Kepada mereka yang ingin hantarkan penyertaan secara pos biasa, Borang Peraduan boleh didapati di kedai-kedai atau pasaraya berhampiran anda seperti 7 Eleven atau boleh juga Download dari SINI.

Peraduan ini memerlukan bukti pembelian iaitu  resit pembelian dan barcode (kalau beli air kotak) atau label (kalau beli minuman dalam botol)  atau penutup sentap (kalau beli minuman dalam tin).

Tempoh Peraduan: 1 November 2016 hingga 31 Disember 2016

 p/s Nasihat dari eMenang: jangan beli semata-mata untuk join peraduan sebab nanti kalau tak menang hadiah mesti kecewa selain membazir duit. Beli jika anda memang nak minum atau ada keperluan untuk beli.

How

fm

Kepada mereka yang ingin hantarkan penyertaan secara pos biasa, Borang Peraduan boleh didapati di kedai-kedai atau pasaraya berhampiran anda atau boleh juga Download dari SINI

PRIZE

prce

TERMS & CONDITIONS

k

Kepada mereka yang ingin hantarkan penyertaan secara pos biasa, Borang Peraduan boleh didapati di kedai-kedai atau pasaraya berhampiran anda atau boleh juga Download dari SINI


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2020 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?