Peraduan Cabutan Bonanza Benelli-Utusan


Anda pembaca surat khabar Utusan Malaysia/Mingguan Malaysia dan tinggal berdekatan Pusat Beli Belah Quil City Mall Kuala Lumpur? Jika ya, anda sesuai sertai Peraduan Cabutan Bonanza Benelli-Utusan ini.

 Borang penyertaan Peraduan Cabutan Bonanza Benelli-Utusan ini akan disertakan dalam akhbar Utusan Malaysia/Mingguan Malaysia bermula 3 Ogos 2016 (Rabu).

Jadi jika ada yang berminat untuk sertai peraduan ini, bolehlah potong keratan tersebut dan isikan maklumat yang diperlukan.

Kemudian borang yang telah siap diisi perlu dimasukkan kedalam Kotak yang disediakan di kaunter informasi Pusat beli Belah Quil City Mall, Kuala Lumpur bermula 8 Ogos hingga 13 Ogos 2016.

Untuk anda yang tinggal jauh dari Pusat beli Belah Quil City Mall, Kuala Lumpur, anda pun boleh join juga peraduan cabutan bertuah ini tapi nanti pada masa hari cabutan (13 Ogos 2016) anda juga perlu hadir ke sini (tidak boleh wakil). Jadi agak sukar jika anda tinggal jauh sebab peserta yang join cabutan bertuah ini perlu hadir masa sesi cabutan.

Jika nama peserta yang diumumkan tidak hadir, pemilihan cabutan akan dibuat semula untuk memilih pemenang yang lain.

Hadiah pun cuma sebuah motosikal sahaja pada (13 Ogos 2016) ini dan dalam poster ada dinyatakan ada 10 hadiah saguhati berupa T-Shirt Eksklusif.

p/s Nasihat dari eMenang: Jangan beli semata-mata untuk join peraduan sebab nanti kalau tak menang hadiah mesti kecewa selain membazir duit.

Cara-Cara

caras

contoh 1

masa

 d

Terma & Syarat

oster_motor_fb2


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?