Peraduan Keajaiban Raya Bersama Keluarga Nestlé (Kategori CERELAC)


Peraduan ini sesuai disertai oleh ibu-ibu yang ada anak yang masih kecil yang  memberi anak mereka makan produk CERELAC ni.

Dengan pemebelian produk CERELAC bernilai RM 20 dan ke atas, ibu-ibu layak untuk mengahantar penyertaan dalam peraduan ini.

Selepas anda sudah ada resit pembelian tu, anda juga dikehendaki untuk menangkap gambar bersama si Manja ketika persiapan untuk Ramadhan atau Raya dengan produk CERELAC.

Untuk detail cara penyertaan sila lihat dibawah, dah lewat ni nak bersiap-siap pegi buka puasa pulak.. nanti malam sambung lain explain..hehe

crelac

Contoh Produk CERELAC

Cara Penyertaan (Kategori: CERELAC)

cara penyertaan crelac

Anda boleh hantarkan penyertaan melalui (Private Message) Facebook  Nestlé Start Well Stay Well DISANA

Peraduan ini hanya sesuai di submit oleh orang perempuan sahaja. Orang lelaki dilarang submit untuk peraduan ini. Sebab apa? Peserta mesti LIKE Facebook Nestlé Start Well Stay Well sebagai langkah penyertaan. Dekat Facebook tu ada, gambar yang mendedahkan ‘aurat’. 

eMenang risaulah kalau orang lelaki yang join nanti seperti seolah-olah kami suruh orang lelaki tengok ‘aurat’ orang perempuan pulak sebab kami tolong promote peraduan ini.

Jadi sebolehnya orang lelaki jangan join contest ni.haha..

Penerangan Cara Penghantaran Penyertaan

cara 12

Anda boleh hantarkan penyertaan melalui (Private Message) Facebook  Nestlé Start Well Stay Well DISANA

Untuk Penyertaan dalam kategori LACTOKID. Pembelian minimum adalah RM20 dan keatas

Hadiah

hadiah cerelac

aa

Terma & Syarat

satuduatigaempat

Untuk baca Terma & Syarat Penuh Boleh Baca SINI


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?