Peraduan “Awesome Bola” Petronas 2016


Petronas sekarang ini sedang mengadakan promosi atau pun Peraduan “Awesome Bola” Petronas 2016. Dengan berbelanja minimum di Petronas dan meleretkan kad Mesra Petronas anda, anda layak untuk sertai peraduan ini.

apa

petronas 2

Tempoh Peraduan: 11 Jun 2016 sehingga 11 Julai 2016

Cara-Cara

belanja 40

baigaima sertai

cara22

p/s Nasihat dari eMenang: Jangan guna kad kredit semasa membuat pembayaran atau transaksi kerana nanti anda kena bayar interest . Ini tidak bagus.

Selain itu, jika anda ada keperluan untuk berbelanja RM40 di Petronas , baru berbelanja. Jangan saja-saja berbelanja tanpa arah semata-mata untuk join peraduan sebab nanti tak menang hadiah kecewa pulak selain memebazir duit.

Hadiah

harian 45 hadiah

Hadiah-hadiah Peraduan:

1 petronas

  • a) Jersi ADIDAS Pasukan Eropah (300 pemenang)
    – 10 pemenang harian x 30 hari
  • b) Jersi Eksklusif ADIDAS PETRONAS (600 pemenang)
    – 20 pemenang harian x 30 hari
  •  c) Bola Edisi Terhad Euro ADIDAS (450 pemenang)
    – 15 pemenang harian x 30 hari

*saiz jersi akan dipilih secara rawak oleh PDB

TERMA & SYARAT

1.0 Penganjur:
PETRONAS Dagangan Berhad (“PDB”) merupakan penganjur “AWESOME BOLA” (Peraduan)

2.0 Kelayakan:
2.1 Peraduan ini terbuka kepada semua pelanggan stesen minyak PETRONAS, dengan kewarganegaraan Malaysia berumur lapan belas (18) dan ke atas (“Peserta”) tertakluk kepada Terma dan Syarat berikut.
2.2 Peraduan ini terbuka kepada semua Peserta, kecuali kategori-kategori berikut yang TIDAK LAYAK untuk mengambil bahagian dalam Peraduan ini:

(a) Kakitangan PETRONAS (termasuk syarikat-syarikat bersekutu dan berkaitannya) dan ahli keluarga yang terdekat (bapa, ibu, suami, isteri atau anak-anak)

(b) Rakan Niaga Stesen PETRONAS, kakitangan Rakan Niaga, kakitangan agensi pengiklanan / promosi untuk PDB beserta ahli keluarga yang terdekat diiktirafkan sebagai bapa, ibu, suami, isteri atau anak-anak.

2.3 Sekiranya Peserta didapati tidak memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan di dalam Klausa 2.1 dan 2.2 di atas, PDB berhak untuk membatalkan penyertaan Peserta tersebut dengan cara membatalkan / menarik balik ganjaran yang ditebus oleh Peserta pada bila-bila masa semasa atau selepas Tempoh Peraduan. PDB mempunyai hak untuk mengambil apa-apa tindakan yang difikirkan perlu terhadap Peserta tersebut.
3.0 Tempoh Peraduan:
Tempoh Peraduan akan bermula dari 11 Jun 2016 sehingga 11 Julai 2016 (”Tempoh Peraduan”). PDB berhak untuk melanjutkan Tempoh Peraduan pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu kepada Peserta. Semua penyertaan yang diterima sebelum atau selepas Tempoh Peraduan akan dibatalkan.

*pemenang harian hanya akan dipilih bermula 12 Jun 2016 sehingga 11 Julai 2016 (30 hari)

sumber terma & Syarat

Untuk Maklumat Lanjut Boleh Baca Di Laman Utama Peraduan

Jika ada sebarang pertanyaan, boleh tanya Disini


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?