TC Boy Malaysia “Breakfast Day” Giveaway


Kongsi gambar atau video Breakfast anda untuk berpeluang memenangi hadiah dari TC Boy Malaysia.

Untuk mendapat markah bonus, anda boleh letakkan gambar atau video breakfast tersebut bersama  produk TC Boy.

Dalam peraduan ini, 5 pemenang akan dipilih untuk memenangi hadiah yang ditawarkan.

eMenang ingin menasihatkan, peraduan ini hanya sesuai di sertai oleh orang perempuan sahaja.  Orang lelaki dilarang join..hehe.

Sebab Apa Orang Lekaki Tak boleh  Join pulak???

Ini Disebabkan syaratnya peserta perlu LIKE Facebook TC Boy Malaysia.  Dekat Facebook tu, ada gambar wanita yang mendedahkan ‘aurat’. Jadi eMenang risaulah kalau nanti dapat dosa pulak sebab eMenang promote Peraduan ini dan ia seperti mengalakkan  orang lelaki tengok aurat orang perempuan pulak. (tak tau macam mana nak terangkan.hmm)

Kepada orang lelaki jangan join tau.. hehe..

Contest Duration: 22 April to 29 April 2016

How To

1 )  Like TC Boy Malaysia Facebook page & tag 5 of your friends

2)  Share your breakfast in photo/video under comments. (bonus point with TC Boy products in it)

Submit HERE

PRIZE

5X winners – Products worth RM50 + mystery gift!

Terms & Conditions

  • To enter, you must follow the instructions posted on TC Boy Malaysia Facebook page – see the specific contest post for exact requirements. If you have already liked TCBoy Malaysia page you simply have to like the post to enter. If you haven’t you must like it first and then like the post to enter.
  • One entry per person. Please note that multiple entries of the same person will be disqualified.
  • Open to Malaysia residents only.
  • The winner will be notified via Facebook message
  • This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with Facebook. By taking part, you understand that you are providing your information to the owner of this Facebook page and not to Facebook

Submit You Breakfast HERE


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?