Ajinomoto Caption Picture Contest


Malam ini eMenang ingat nak update Peraduan Kimberly Clark, tapi tak sempat nak scan lagi borang peraduan tu. Jadi esok je lah kongsi peraduan tu.

Jadi untuk hari ini, eMenang nak kongsi peraduan Ajinomoto Caption Picture Contest.

Untuk menyertai peraduan ini anda dikehendaki untuk “Caption” kan gambar berikut dan TAG 2 kawan anda di posting rasmi peraduan.

10 pemenang bertuah akan memenangi hadiah Misteri dari Penganjur. Peraduan ini tamat pada 19 April 2016.

Jadi kalau anda berminat untuk sertai, bolehlah cari idea untuk caption kan gambar tu. Mana tau nanti anda salah seorang pemenang bertuah yang akan dipilih oleh peganjur.

Cara Penyertaan

seri

Caption this picture and tag 2 friends.

10 lucky winners will win a mystery gift each! Contest ends 19 April 2016.

 

Hantarkan Penyertaan anda DISINI. Submit CAPTION dibahagian Komen dan  TAG kan 2 kawan anda.

Hadiah

10x Pemenang – Hadiah ‘Misteri‘ (eMenang rasa, hadiah tu produk Ajinamoto lah kut..hehe)

Terma & Syarat

  • Tidak dinyatakan

Penyertaan boleh dihantar DISINI (Jangan lupakan lakukan langkah yang diperlukan)


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?