Tebus Barang Premium Nescafe & Berpeluang Memenangi Wang Tunai Eksklusif Di Shell Select


Anda penggemar minuman Nescafe Tin? Kalau Ya, Ini ada berita baik untuk anda.

Nescafe (Tin)  sekarang ada program penebusan barang Premium mereka. Antara barang Premium yang boleh ditebus adalah Jaket Hoodie Nescafe (40 penutup Sentap) HeadPhone Nescafe (30 penutup Sentap).

Program penebusan ini bermula 1 Mac hingga 31 Mei 2016 (3 Bulan).

Selain program penebusan ini, ada juga peraduan. Peraduan hanya Eksklusif di SHELL Select sahaja. Tempoh Peraduan pula1 Mac hingga 30 April 2016 (2 bulan)

Apakah yang dimaksudkan Eksklusif di Shell Select Sahaja? Maksudnya disini, Dengan pembelian 3 Tin Nescafe  (sebarang jenis) di Shell Select yang mengambil bahagian dan anda menebus barang Premium Nescafe anda layak untuk sertai peraduan ini.

Penerangan: Contohnya anda nak tebus HeadPhone Nescafe. Jadi anda perlukan 30 penutup sentap untuk membolehkan anda tebus Headphone Nescafe tu.

Dalam masa yang sama anda nak join peraduan. Syarat untuk melayakkan anda join peraduan pebusan ini, anda perlu ada resit pembelian 3 tin Nescafe 240ml yang dibeli di Shell Select. 

Jadi 27 tin  Nescafe tu tak kisahlah anda beli di mana pun, 7 Eleven ke, Mydin ke, Giant ke atau kedai runcit .

Lagi 3 tin sudah tentu anda perlu beli di Shell Select sebab anda perlukan 1 resit tunggal pembelian mana-mana 3 tin Nescafe 240ml dari Shell Select.

Faham kan??

Pemenang dalam peraduan ini ditentukan secara no. bersiri yang dibahagi. Kiranya macam lucky drawlah.

Terdapat sejumlah lapan belas [18] Hadiah Bonus untuk dimenangi sepanjang Tempoh Peraduan.

Tempoh mingguan adalah seperti berikut:

  • Minggu 1: 01/03 – 07/03/2016
  • Minggu 2: 08/03 – 14/03/2016
  • Minggu 3: 15/03 – 21/03/2016
  • Minggu 4: 22/03 – 28/03/2016
  • Minggu 5: 29/03 – 04/04/2016
  • Minggu 6: 05/04 – 11/04/2016
  • Minggu 7: 12/04 – 18/04/2016
  • Minggu 8: 19/04 – 25/04/2016
  • Minggu 9: 26/04 – 30/04/2016

Tempoh Peraduan: 1 Mac hingga 30 April 2016

Nasihat dari eMenang: Jangan beli semata-mata untuk join peraduan  sebab nanti kalau menang hadiah mesti kecewa dan membazir duit.

Cara-Cara

Kaedah Peraduan [Hanya di SHELL SELECT Sahaja]

cara-shell.jpg
koles.png

P/S Sebenarnya ada 3 benda yang boleh ditebus dalam program penebusan ini. Yang bahagian C tu,  eMenang tak galakkan dan melarang untuk anda tebus..hehe.. sebab macam tak sesuai je selain macam tak berbaloi.

1 Peraduan ini eksklusif di SHELL SELECT yang turut serta sahaja dan terbuka kepada Peserta yang menyertai Penebusan.

2 Untuk menyertai Peraduan ini, Peserta mesti sertakan bersama Borang dan BP yang berkaitan seperti terma dan syarat Penebusan termasuk resit/’tax invoice’ tunggal cetakan rasmi dari SHELL SELECT yang turut serta yang menunjukkan dengan jelas pembelian sebarang tiga [3] tin minuman NESCAFÉ pelbagai varian yang turut serta yang dibeli dalam Tempoh Peraduan sebagai Bukti Pembelian [“BP”] dalam satu [1] sampul surat.

3 Semua Borang Penebusan yang disertakan dengan BP layak yang diterima oleh Penganjur sepanjang Tempoh Peraduan, jika diluluskan oleh Penganjur, akan diperuntukkan satu [1] nombor bersiri [setiap satu dan secara kolektif “Penyertaan Layak”].

4 Terdapat dua [2] Hadiah Bonus untuk sembilan [9] minggu berturut-turut. Terdapat sejumlah lapan belas [18] Hadiah Bonus untuk dimenangi sepanjang Tempoh Peraduan.

Tempoh mingguan adalah seperti berikut:

  • Minggu 1: 01/03 – 07/03/2016
  • Minggu 2: 08/03 – 14/03/2016
  • Minggu 3: 15/03 – 21/03/2016
  • Minggu 4: 22/03 – 28/03/2016
  • Minggu 5: 29/03 – 04/04/2016
  • Minggu 6: 05/04 – 11/04/2016
  • Minggu 7: 12/04 – 18/04/2016
  • Minggu 8: 19/04 – 25/04/2016
  • Minggu 9: 26/04 – 30/04/2016

5. Nombor bersiri yang diperuntukkan bagi Penyertaan Layak setiap minggu akan dikira untuk memperoleh jumlah besar yang kemudian akan dibahagikan dengan dua [2] untuk mendapatkan nombor bersiri kemenangan bagi Hadiah Bonus setiap minggu.

Jika nombor mempunyai nilai perpuluhan, nombor bersiri kemenangan akan dibundarkan ke bawah kepada nombor bulat paling dekat, lebih rendah yang dihasilkan daripada pembahagian tersebut.

 
Sebagai contoh: Jika jumlah nombor bersiri Penyertaan Layak bagi minggu tersebut ialah 89, maka 89 akan dibahagikan dengan 2, yang bersamaan dengan 44.5, yang seterusnya akan dibundarkan ke bawah kepada 44. Nombor pengganda dalam kes ini ialah 44. Seramai dua [2] Peserta bagi minggu tersebut yang ditetapkan nombor bersiri dengan gandaan 44 iaitu 44 dan 88 akan diisytiharkan sebagai Pemenang Hadiah Bonus bagi minggu tersebut.

6. Semua peserta terpilih akan dihubungi melalui telefon yang dilengkapkan di dalam Penyertaan Layak dan akan diberikan satu [1] soalan untuk dijawab. Pihak Penganjur tidak akan bertanggungjawab sekiranya perserta-peserta terpilih tidak dapat dihubungi diatas sebarang sebab selepas tiga [3] percubaan oleh Pihak Penganjur atau agensinya.

7 Untuk memenangi Hadiah Bonus peserta terpilih mesti menjawab soalan dengan betul. Sekiranya peserta terpilih gagal menjawab soalan dengan betul, maka peserta tersebut akan dibatalkan dan nombor bersiri selepas nombor bersiri peserta yang dibatalkan akan dipilih sebagai gantian.

8 Pemenang-pemenang akan memenangi Hadiah Bonus berupa wang tunai Ringgit Malaysia Satu Ribu [RM1000] setiap satu.

9 Peserta hanya boleh memenangi satu [1] Hadiah Bonus sepanjang Tempoh Peraduan. Sekiranya ada pemenang berulang, nombor bersiri selepas nombor bersiri pemenang ulangan akan diisytiharkan sebagai pemenang Hadiah Bonus tersebut.

10 Semua pemenang mesti mematuhi terma dan syarat yang ditetapkan oleh pihak yang mengatur dan/atau menyediakan semua Hadiah Bonus dan juga terma dan syarat yang disertakan bersama semua Hadiah Bonus berkenaan, jika ada.

 Semua Hadiah Bonus mesti dituntut dalam tempoh tiga [3] bulan dari tarikh Hadiah Bonus tersedia untuk diambil. Semua Hadiah Bonus yang tidak dituntut akan ditarik balik. Senarai pemenang juga akan diumumkan di laman web: www.nestle.com.my.

Hadiah
sheel1.jpg

Tempoh mingguan adalah seperti berikut:

  • Minggu 1: 01/03 – 07/03/2016
  • Minggu 2: 08/03 – 14/03/2016
  • Minggu 3: 15/03 – 21/03/2016
  • Minggu 4: 22/03 – 28/03/2016
  • Minggu 5: 29/03 – 04/04/2016
  • Minggu 6: 05/04 – 11/04/2016
  • Minggu 7: 12/04 – 18/04/2016
  • Minggu 8: 19/04 – 25/04/2016
  • Minggu 9: 26/04 – 30/04/2016

Terma & Syarat

Boleh Baca DISINI

Sumber

Borang Peraduan


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?