Peraduan Lucky Red Nescafe Di Petronas Mesra


Anda suka minum air Nescafe tin? Kalau ya, anda memang sesuai sertai Peraduan Lucky Red Nescafe Di Petronas Mesra ini.

minuman

Dengan pembelian mana-mana 2 tin NESCAFÉ 240ml yang turut serta dalam 1 resit tunggal original di Kedai Mesra sepanjang tempoh peraduan, anda boleh menyertai peraduan ini.

Penyertaan boleh dihantar menerusi aplikasi WhatsApp .

Pemenang dalam peraduan ini ditentukan secara no. bersiri yang dibahagi. Kiranya macam Lucky Draw lah. Walaupun hantar 1 penyertaan, peluang nak menang hadiah tu tetap ada.

Soalan Lazim

Terdapat berapa pemenang Hadiah Bulanan dalam peraduan ini?
J : Terdapat sejumlah 44 [empat puluh empat] Hadiah Bulanan untuk dimenangi setiap bulan selama 2 [dua] bulan sepanjang Tempoh Peraduan.

Bagaimanakah pemenang Hadiah Bulanan ditentukan?

1. Semua penyertaan PWA yang lengkap yang diterima oleh Penganjur sepanjang Tempoh Peraduan, jika diluluskan dan disah layak oleh Penganjur, akan diberi nombor bersiri mengikut setiap pembelian mana-mana dua NESCAFÉ 240ml yang turut serta dalam BP yang dikemukakan [setiap satu dan secara kolektif “Penyertaan PWA yang Layak”]

2. Jumlah nombor bersiri yang diperuntukkan pada setiap bulan sepanjang Tempoh Peraduan akan dibahagikan dengan 44 [empat puluh empat] untuk memperolehi nombor-nombor bersiri kemenangan bagi Hadiah
Bulanan. Nombor bersiri kemenangan akan merupakan nombor bulat terdekat yang rendah yang terhasil daripada pembahagian berkenaan.

3. 10 nombor kemenangan yang pertama akan memenangi Dolce Gusto Circolo setiap satu.15 nombor kemenangan yang seterusnya akan memenangi Dolce Gusto Drop setiap satu. 19 nombor kemenangan yang
terakhir akan memenangi Dolce Gusto Genio 2 setiap satu.

4. Setiap peserta boleh memenangi 1 [satu] Hadiah Bulanan setiap bulan dan sehingga maksimum 2 [dua] Hadiah Bulanan sepanjang Tempoh Peraduan.

Bagaimana saya akan tahu jika saya telah menangi mana-mana Hadiah dalam Peraduan ini?

J : Anda akan menerima surat yang akan memaklumkan hadiah yang anda menangi. Para pemenang akan diumumkan dalam laman web Penganjur http://www.nestle.com.my/brands/contest secara berkala sepanjang
tempoh peraduan sehingga 3-4 minggu selepas tarikh tamat peraduan.

Apakah cara-cara untuk menuntut hadiah saya?
J : Kami akan menghantarkan surat ke alamat yang diberikan dalam borang penyertaan anda dengan maklumat lanjut dan cara-cara untuk menuntut hadiah anda. Semua hadiah mestilah dituntut dalam masa 3 [tiga] bulan dari tarikh Hadiah tersebut tersedia untuk diambil.

Baca Senarai Soalan Lazim Menerusi Link ini FAQ

Tempoh Peraduan: 1 Januari 2016 hingga 29 Februari 2016

Cara Penyertaan

cara 11

Untuk yang ada masalah untuk sent pada no diatas. boleh cuba ni.

Sebelum submit , anda perlu menyimpan no. +60136777085 Dalam telefon pintar anda.. Selepas itu, ikon WhatsApp akan muncul, Kemudian anda boleh menyertai peraduan ini.

Nasihat dari eMenang: Jangan beli semata-mata untuk join peraduan sebab nanti kalau tak menang hadiah mesti kecewa dan membazir duit. Kalau anda memang ada keperluan untuk beli atau minum baru beli.

HADIAH

hadiah mesra petronas

Hadiah Bulanan x 44 x 2 bulan:
Bulan 1 (1-31 Januari 2016):

  • 10 x Dolce Gusto Circolo (RRP: RM899)
  • 15 x Dolce Gusto Drop (RRP: RM829)
  • 19 x Dolce Gusto Genio 2 (RRP: RM599)

Bulan 2 (1-29 Februari 2016):

  • 10 x Dolce Gusto Circolo (RRP: RM899)
  • 15 x Dolce Gusto Drop (RRP: RM829)
  • 19 x Dolce Gusto Genio 2 (RRP: RM599)

terma star

sumber


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?