Peraduan Bonanza Marry Brown


Peraduan Bonanza Marry Brown ini  diadakan di seluruh negara di semua Restoren Marrybrown dari 16 November 2015 hingga 3 Januari 2016,

Dengan berbelanja minumum RM25 di Marry Brown anda layak untuk menyertai Peraduan ini dan berpeluang memenangi hadiah. * tertakluk terma & syarat

Hadiah Utama: 4 x Kereta Perodua Axia
RM1000 tunai x 10 pemenang mingguan
RM100 MB Baucer Makanan x 100 pemenang mingguan

Menurut info yang eMenang dapat, pemenang dalam peraduan ini ditentukan dengan cara cabutan bertuah. Jadi walaupun hantar 1 penyertaan, peluang nak menang hadiah tu tetap ada.

Untuk lebih detail berkenaan dengan terma & syarat peraduan, anda boleh baca dalam borang peraduan tersebut ketika nak isi borang.  (sebab eMenang tak ada borang tu, jadi tak bolehlah nak bg tau kat sini)

Jadi kalau anda bercadang nak pergi makan ayam goreng, burger bersama seisi keluarga di Marry Brown dalam tempoh peraduan ni berlangsung bolehlah guna resit pembelian tu untuk join peraduan ni, mana tau termenang hadiah pulak nanti. * Minimum RM25.

Tempoh Peraduan: 16 November 2015 hingga 3 Januari 2016

Pemenang Minggu Pertama hadiah Mingguan

12342727_1003550699701269_8577988427775640302_n

Pemenang Minggu Pertama: 100 pemenang lain tengok kat sini

Cara Penyertaan:

1. Just simply spend a minimum of RM25 at any Marrybrown outlet nationwide on any of the food and drinks available on the menu.

2. Fill Contest Form & attach the original receipt together with the contest form then drop in the contest form dropbox (in store) or mail it to address given.

Hadiah

12240400_992662300790109_2698288397870525173_o

Hadiah Utama: 4 x Kereta Perodua Axia
RM1000 tunai x 10 pemenang mingguan
RM100 Baucer Makanan MB x 100 pemenang mingguan

Terma & Syarat

  • *Terms & conditions apply
  • Baca dalam Borang Peraduan (eMenang tak ada borang tu)

If any question ask HERE


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?