Menangi Losyen Mustajab Dunia Herbs


100 Tiub  Losyen Mustajab Untuk 100 Pengguna Setia Bertuah !

Losyen Mustajab Jasmin adalah Losyen yang mempunyai bau bunga Melur yang wangi yang sesuai untuk digunakan oleh sesiapa sahaja dan dimana-mana sahaja dan juga baik bagi kegunaan Wanita Selepas Bersalin yang mana baunya yang sangat menenangkan fikiran dan dapat mengurangkan stress dikala berpantang.

Khasiatnya adalah untuk pelbagai guna dan juga bagi mendapatkan kembali BENTUK BADAN ASAL DAN IDEAL yang diidam – idamkan oleh semua wanita pada masa yang sama juga dapat memberikan keselesaan dan ketenangan dengan baunya yang wangi.

Syarikat Dunia Herbs ingin berikan Losyen Mustajab Jasmin secara percuma kepada 100 Pengguna Setia yang telah banyak menyokong mereka dengan menyertai contest terbaru mereka.

Kepada peserta yang pernah menang sebelum ini, anda juga dibenarkan untuk sertai Contest ini dengan syarat gambar yang diambil tidak boleh dengan losyen kuning (hadiah yang telah dimenangi) Maksudnya kena ambil gambar dengan losyen selain losyen kuning yang  sedia ada atau yang  baru dibeli .

Tarikh tutup tidak dinyatakan. Penganjur  akan teruskan peraduan ini sampai mereka  ada 100 pemenang yang  telah dipilih .

Bagaimana untuk berpeluang dapatkan produk Percuma ini?  Cara-caranya sila lihat dibawah:

Cara Penyertaan

Langkah 1: Ambil gambar anda bersama mana-mana Losyen Mustajab Dunia Herbs yang ada dirumah anda bersama sedikit testimoni kebaikan produk tersebut dan post kan di ruangan komen.

Langkah 2:  Publick kan share post anda dan LIKE serta SHARE POST Contest kepada rakan-rakan anda dan group anda.

Langkah 3: Hanya 1 komen yang dibenarkan…siapa komen lebih tak akan di pilih ye !

100 pemenang yang bertuah akan dipiliah secara RAWAK tanpa pilih kasih dan akan dihubungi oleh pihak Dunia Herbs.

Untuk menyertainya, Anda boleh hantarkan penyertaan di Ruangan KOMEN POSTING PERADUAN(Dan jangan lupa lakukan langkah-langkah seperti yang dinyatakan)

p/s Pastikan gambar yang anda upload & share untuk contest ini tidak mendedahkan aurat. Setiap gambar yang dikongsi adalah tanggujawab masing-masing.

Hadiah

100 Tiub  Losyen Mustajab

Untuk menyertainya, Anda boleh hantarkan penyertaan di POSTING PERADUAN(Dan jangan lupa lakukan langkah-langkah seperti yang dinyatakan)


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2020 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?