Unilever Beauty Fair 2015 “Shine From Head To Toe” Contest


Peraduan ini sesuai untuk pengguna produk shampoo DOVE, sabun Lifebuoy, LUX, spray atau deodoren Rexona, shampoo Sunsilk dan losyen Vaseline,

Dengan Setiap pembelian minima RM30 produk Unilever yang mengambil bahagian (di dalam satu resit pembelian) anda layak untuk satu (1) penyertaan; manakala setiap nilai resit dalam gandaan RM30 (yang seterusnya) layak untuk satu (1) penyertaan.

Produk Unilever yang mengambil bahagian seperti berikut.

  • DOVE
  • Lifebuoy
  • LUX
  • Rexona
  • Sunsilk
  • Vaseline

Sebagai contoh:
Resit pembelian produk Unilever yang bernilai / berjumlah RM120 (di dalam satu resit) membolehkan peserta layak untuk empat (4) penyertaan.

Setiap nilai resit (jumlah nilai produk berjenama Unilever sahaja) pembelian yang melibatkan perpuluhan sen tidak akan diambil kira.
Sebagai contoh:

Resit pembelian produk Unilever yang mengambil bahagian yang berharga RM60.30 akan dikira sebagai dua (2) mata sahaja.

Jumlah mata terkumpul hanya terhad dan terpakai ke atas pembelian yang dilakukan di dalam tempoh peraduan sahaja.

Peserta hanya perlu menghantar SATU (1) borang peraduan sahaja walaupun nilainya lebih dari RM30. Pihak penganjur akan mengambil kira jumlah pembelian oleh setiap peserta.

Cara Pemilihan Pemenang

Pemenang akan dipilih berdasarkan jawapan yang betul dengan jumlah mata tertinggi yang dikumpul di dalam tempoh peraduan.

Sekiranya terdapat jumlah mata terkumpul yang sama, Pihak Penganjur berhak menghubungi mana-mana peserta yang berkenaan dan bertanyakan soalan-soalan untuk memilih pemenang.

Dalam terma & syarat ada tulis ” Dalam 60 hari dari tarikh pemberitahuan pemenang oleh pihak Penganjur. Hadiah yang tidak dikutip dalam tempoh yang ditetapkan akan dibatalkan.”  jadi faktor ini juga anda perlu pertimbangkan sebelum menyertai peraduan ini, supaya tiada masalah dikemudian hari (masa nak ambil hadiah).

p/s Jangan beli semata-mata untuk join peraduan, sebab nanti kalau kalah mesti kecewadan memebazir duit. Kalau ada keperluan nak guna baru beli

Cara Penyertaan

cara uni

Klik pada gambar untuk besarkan

Hadiah

hadiah

Hadiah Utama: Sebuah HONDA HR-V 1.8 x 1 Peserta yang mendapat jumlah jawapan (yang betul) yang tertinggi di dalam tempoh peraduan.

Hadiah Mingguan: RM1,000.00 x 10 Peserta yang mendapat jumlah jawapan (yang betul) yang tertinggi.

Jadual peraduan mingguan (Penyertaan berdasarkan kepada tarikh resit pembelian)

  • Minggu Pertama: dari 01 Okt sehingga 11 Okt 2015
  • Minggu Kedua: dari 12 Okt sehingga 22 Okt 2015
  • Minggu Ketiga: dari 23 Okt sehingga 02 Nov 2015
  • Minggu Keempat: dari 03 Nov sehingga 15 Nov 2015

Terma & Syarat

1. Penganjur
Unilever (Malaysia) Holdings Sdn Bhd (1532-V)

2. Nama Peraduan
Unilever Beauty Fair 2015 “Shine from Head to Toe”

3. Mekanisme Ringkas Peraduan
Beli produk Unilever – Personal Care bernilai minima RM30 (di dalam SATU resit pembelian). Jawab soalan dengan betul / tepat.

Peserta mesti mematuhi mekanisma Peraduan ini sebagaimana yang diberitahu atau disampaikan oleh pihak Penganjur semasa Tempoh Peraduan.

4. Kriteria Kelayakan
Tertakluk kepada kriteria lain yang ditetapkan di bawah, Peraduan ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia daripada Umur Kelayakan di bawah.

5. Hilang kelayakan
Pekerja, pemegang saham, pegawai, pengarah, ejen, pengedar dan wakil-wakil Penganjur dan setiap syarikat induk masing-masing, syarikat gabungan, bahagian, anak-anak syarikat, ejen, wakil-wakil mereka dan Peraduan dan agensi-agensi pengiklanan, bersama-sama dengan ahli-ahli keluarga terdekat (tidak kira di mana mereka hidup) dan mereka yang tinggal di rumah yang sama orang itu (sama ada atau tidak berkaitan), tidak layak untuk menyertai Peraduan ini.

6. Umur Kelayakan
18 tahun dan ke atas pada 01 Oktober 2015.

7. Caj
Pihak Penganjur tidak mengenakan bayaran bagi Penyertaan Peraduan yang dihantar oleh peserta. Semua kos yang ditanggung untuk Peraduan ini termasuk tetapi tidak terhad kepada penyediaan dan penyerahan Penyertaan hendaklah atas perbelanjaan sendiri Peserta.

8. Tempoh Peraduan
Peraduan akan diadakan dari 01 Oktober 2015 hingga 15 November 2015.

Pihak Penganjur mempunyai hak untuk mengubah, menangguhkan atau menjadualkan semula Tempoh Peraduan atau mana-mana tarikh itu mengikut budi bicara mutlaknya.

9. Bahasa Peraduan
Bahasa Malaysia

10. Prosedur Kemasukan
a. Untuk menyertai peraduan ini, peserta dikehendaki menghantar borang penyertaan yang lengkap (borang fotostat juga diterima) berserta jawapan yang betul dan resit asal (yang dicetak di tempat pembelian / pasaraya / gedung dengan nama tertera dan bertarikh dalam tempoh peraduan) sebagai bukti pembelian.

b. Hanya pembelian mana-mana produk berjenama Unilever (yang mengambil bahagian) yang bernilai minima RM30 di dalam satu (1) resit pembelian dari mana-mana gedung / pasaraya yang mengambil bahagian layak untuk satu (1) penyertaan.

Produk yang mengambil bahagian seperti berikut.

DOVE
Lifebuoy
LUX
Rexona
Sunsilk
Vaseline

c. Setiap pembelian minima RM30 (di dalam satu resit pembelian) layak untuk satu (1) penyertaan; manakala setiap nilai resit dalam gandaan RM30 (yang seterusnya) layak untuk satu (1) penyertaan.
Sebagai contoh:
Resit pembelian produk Unilever yang bernilai / berjumlah RM120 (di dalam satu resit) membolehkan peserta layak untuk empat (4) penyertaan.

Setiap nilai resit (jumlah nilai produk berjenama Unilever sahaja) pembelian yang melibatkan perpuluhan sen tidak akan diambil kira.
Sebagai contoh:

Resit pembelian produk Unilever yang mengambil bahagian yang berharga RM60.30 akan dikira sebagai dua (2) mata sahaja.

d. Jumlah mata terkumpul hanya terhad dan terpakai ke atas pembelian yang dilakukan di dalam tempoh peraduan sahaja.

e. Peserta hanya perlu menghantar SATU (1) borang peraduan sahaja walaupun nilainya lebih dari RM30. Pihak penganjur akan mengambil kira jumlah pembelian oleh setiap peserta.

Baca Terma Peraduan dan Syarat ini dan Notis Privasi sebelum mengemukakan Penyertaan. Pihak Penganjur berhak untuk meminta untuk melihat kad pengenalan asal atau salinan asalnya lain yang menyokong dokumen / bahan-bahan untuk tujuan pengesahan, jika tidak, berhak Penganjur untuk membatalkan penyertaan Peserta.

11. Tarikh Akhir
Kemasukan Penyertaan mesti diterima oleh Penganjur pada atau sebelum 23: 59hrs, 15 November 2015. Penyertaan yang diterima sebelum bermulanya Tempoh Peraduan dan selepas Tarikh akhir kemasukan yang ditetapkan akan dibatalkan dan tidak layak untuk dipertimbangkan untuk Hadiah.

12. Mod Peraduan
Melalui Borang Peraduan / Mel biasa sahaja. Borang peraduan boleh didapati di semua gedung / pasaraya yang pengambil bahagian dan boleh juga di muat turun melalui laman sesawang http://UnileverBeaut….epromoasia.com

13. Alamat Penyerahan Penyertaan
Unilever Beauty Fair 2015 “Shine from Head to Toe”,
Peti Surat 8866, Pejabat Pos Kelana Jaya,
46799 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

14. Pemilihan Pemenang

Pemenang akan dipilih berdasarkan jawapan yang betul dengan jumlah mata tertinggi yang dikumpul di dalam tempoh peraduan.
Sekiranya terdapat jumlah mata terkumpul yang sama, Pihak Penganjur berhak menghubungi mana-mana peserta yang berkenaan dan bertanyakan soalan-soalan pemutus seri untuk menentukan para pemenang bagi hadiah-hadiah yang ditawarkan di mana para pemenang akan dipilih berdasarkan kepada jawapan yang betul.
Setiap peserta terpilih hanya layak memenangi satu (1) hadiah sahaja (di keseluruhan tempoh peraduan).

15. Hadiah
Seramai empat puluh satu (41) orang pemenang secara keseluruhan akan dipilih untuk memenangi peraduan Unilever Beauty Fair 2015 “Shine from Head to Toe”di sepanjang empat (4) minggu tempoh peraduan. Ini bermaksud, hanya seramai sepuluh (10) orang pemenang akan dipilih untuk memenangi hadiah mingguan setiap minggu dan seramai satu (1) orang untuk memenangi hadiah utama.

Hadiah Utama: Sebuah HONDA HR-V 1.8 x 1 Peserta yang mendapat jumlah jawapan (yang betul) yang tertinggi di dalam tempoh peraduan.

Hadiah Mingguan: RM1,000.00 x 10 Peserta yang mendapat jumlah jawapan (yang betul) yang tertinggi.

Jadual peraduan mingguan (Penyertaan berdasarkan kepada tarikh resit pembelian)

Minggu Pertama: dari 01 Okt sehingga 11 Okt 2015
Minggu Kedua: dari 12 Okt sehingga 22 Okt 2015
Minggu Ketiga: dari 23 Okt sehingga 02 Nov 2015
Minggu Keempat: dari 03 Nov sehingga 15 Nov 2015

16. Pemberitahuan Pemenang
Pihak Penganjur akan mengumumkan nama-nama pemenang di dalam tempoh yang munasabah setelah peraduan Unilever Beauty Fair 2015 “Shine from Head to Toe”, ini berakhir, ia akan diumumkan melalui telefon dan melalui laman sesawang http://UnileverBeaut….epromoasia.com

17. Tempoh Pengambilan
Dalam 60 hari dari tarikh pemberitahuan pemenang oleh pihak Penganjur. Hadiah yang tidak dikutip dalam tempoh yang ditetapkan akan dibatalkan.

18. Tempat Pengambilan
Akan diumumkan selepas peraduan.

sumber


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?