Peraduan Softlan Main, Kira & Menang


Dengan setiap pembelian produk Softlan bernilai RM20 dan keatas dalam satu resit anda layak untuk menyertai Peraduan Softlan Main, Kira & Menang.

Pemenang Utama dalam peraduan ini akan memenangi hadiah Baucar Habib Jewel bernilai RM10,000.

Untuk hadiah pertama pemenang akan  menerima hadiah baucar pembelian Court bernilai RM 8000  manakala untuk pemenang kedua akan menerima Baucar pembelian Seng Heng bernilai RM5000.

Selain itu ada juga hadiah saguhati untuk 5 pemenang iaitu Samsung Galaxy Tab A 8.0 bernilai RM 1,299.

Pemenang dalam peraduan ini ditentukan secara sistem rawak. kiranya macam lucky drawlah,  kalau hantar satu penyertaan pun peluang nak menang hadiah tu tetap ada.

Selain itu eMenang ingin menasihatikan juga, jangan beli semata-mata untuk join peraduan ni sebab kalau nanti tak menang hadiah memebazir dan mesti kecewa.

Untuk pengguna produk Softlan, anda bolehlah beli siap-siap produk Softlan untuk stok 2 bulan atau 3 bulan. Nanti kalau bulan depan dah habis tak payah beli dah. Sementara resit pembelian tu bolehlah digunakan untuk join peraduan ni. Sambil basuh kain sambil join peraduan..haha

Yang ada kedai Dobi tu untunglah, mesti dia boleh beli banyak sebab hari-hari mesti bertimbun pakaian yang hendak dibasuh.

Tempoh Peraduan: 1 Oktober hingga 30 November 2015

Klik pada gambar untuk besarkan.

softlan anti wrinkles 2
Hadiah

hadiah softlan2
softlan anti wrinkles 3

Borang peraduan boleh didapati di pasararaya atau kedai berdekatan anda.


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?