Peraduan “Beli & Menang Dengan Colgate Dengan Peneutral Asid Gula” Di Tesco


Kepada sesiapa yang ubat giginya dah habis atau hampir dirumah tu, anda boleh lah cuba beli ubat gigi terbaru ni, iaitu ubat gigi Colgate Dengan Peneutral Asid Gula.

Dengan setiap pembelian pek ubat gigi Colgate dengan peneutral Asid Gula 225g di Tesco anda layak untuk menyertai peraduan ini.

Alang-alang nanti nak beli ubat gigi baru tu, bolehla beli Colgate dengan peneutral Asid Gula 225g ni, resit pembelian tu nanti boleh digunakan untuk sertai peraduan ni.Malam ni atau esok kalau nak pergi shopping tu, bolehlah beli ubat gigi ni sekali. Hari Isnin boleh terus pos borang penyertaan.

Pemenang dalam peraduan ni ditentukan secara rawak berdasarkan borang yang lengkap dan jawapan yang betul. Walaupun hantar  last minit atau 1 penyertaan, peluang nak menang hadiah tu tetap.

Semua penyertaan mesti tiba pada penganjur sebelum atau pada 31 Ogos 2015 (Isnin minggu depan). Penghantaran hanya boleh dibuat melalui pos biasa sahaja.

Untuk lebih detail berkenaan peraduan ini sila lihat dibawah.

Tarikh tutup peraduan 31 Ogos 2015

Cara Penyertaan:

Langkah 1:  Dengan setiap pembelian pek ubat gigi Colgate dengan peneutral Asid Gula 225g di Tesco anda layak untuk menyertai peraduan ini.

Langkah 2: Jawab soalan-soalan dibawah & isikan butir-butir maklumat anda.

Langkah 3: Hantar borang peraduan bersama resit asal sebagai bukti pembelian.

 

p/s kalau ada keperluan untuk beli ubat gigi baru beli, jangan beli ubat gigi semata-mata untuk join peraduan. Nanti kalau tak menang hadiah frust pulak.

cara-penyertaan.jpg

Hadiah

hadiah-colcagte.jpg

Terma & Syarat
terma-syarat-colgate.jpg

Borang peraduan boleh didapati di TESCO


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?