eMenang & Philips Meaningful Innovation Contest


Join eMenang Meaningful Innovation Contest and stand a chance to win not 1 but 2 set of prizes! Winning is so easy, here’s what you need to do to participate in this contest;

HOW TO JOIN?

  1. Submit your innovative ideas at http://www.meaningfulinnovation.asia/malaysia/submission/
  2. Answer this question – “What are the two sub-themes from the “Innovation That Matters to You” campaign by Philips Malaysia? (Answer can be found on this link: www.philips.to/innovationMY)
  3. Complete this slogan – “#meaningfulinnovation matters to us because………………………………………. (in not more than 25 words)
  4. Tag @Philips Lighting Malaysia and 3 of your friends (Optional)

*Submit your answer and slogan at the comment section of this web page. Sample comment/entry is as per below. You must comment using your Facebook account.

*Multiple entries are allowed, but each new entry must be accompanied by a new submission of innovative ideas at www.philips.to/innovationMY (repeat steps 1 to 4).

SAMPLE ENTRY?

sample-comment

PRIZES (WINNING SLOGAN):

We have Philips products worth up to RM 2, 000.00 to giveaway to our readers.

Product

Code RRP (MYR)

1st prize – AirFryer (Black)

HD9220/20 1199.00

2nd prize – Viva Collection pressure cooker

HD2139/62

499.00

3rd prize – Table Lamp

30638/33/76

299.00

philips7

ADDITIONAL PRIZES (WINNING INNOVATIVE IDEAS):

Contribute an idea and stand a chance to win prizes worth a total of RM5,000. These are the awesome prizes up for grabs:

Grand Prize for Winning Idea:
1 unit of Philips Viva Collection Airfryer (worth RM1199.00)
1 unit of Philips Viva Collection ME Computerized Electric Pressure Cooker (worth RM499.00)

5 Consolation Prizes for Shortlisted Entries:
1 unit of Philips Living Colors Bloom Black (worth RM499.00)
1 unit of Philips RaGa MP3 Player (worth RM169.00)

prizes-MY1

TERMS & CONDITION:

  • Malaysians aged 18 and above are eligible to participate in this contest.
  • Contest ends on 11:59pm at 22nd November 2013.
  • Participant must submit innovative idea at  www.philips.to/innovationMY
  • Participant must submit answer & slogan at eMenang Blog page.
  • Prize Winners for “Winning Slogan” will be decided on the best slogan.
  • Prize Winners for “Winning Innovative Ideas” will be decided on the best ideas as voted by Philips & the public.
  • Panel of judges of this contest will be an appointed representative from Philips and/or their marketing agency.
  • All participants are warrant to have read the Terms & Conditions given by the campaign website carefully. By submitting the entry, they are deemed to have accepted the Terms & Conditions stated.
  • Emenang reserves the right at their sole discretion to disqualify any entrant from the contest without having to provide any reasons. In any such event, Emenang’s decisions are final and binding and no correspondence regarding the decision will be entertained.

 


51 Comments
  1. N Azlin Sha 6 years ago

    Answer: Safer Cities & healthy Homes
    Slogan: #meaningfulinnovation matters to us because… I feel much safer with innovate design!

    @Philips Lighting Malaysia @Rohayu Hamzah

  2. Jon Won 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: "#meaningfulinnovation matters to us because it directs our mindset to think outside the box on how to make things better and better, and not just accept things as they are.
    @Philips Lighting Malaysia En Ji Wong Lee Tony Queenie Wong

  3. Nuramalina Sarun 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: "#meaningfulinnovation matters to us because every phase of life requires change and development in line with the current modernization and will be beneficial to themselves and future generations.

    Philips Lighting Malaysia Kb Idian Shahri Fiza Zaizul Hidayah Khamshiruddin

  4. Cammy Lim 6 years ago

    Healthy Homes & Safer Cities
    #meaningfulinnovation matters to us because it improve our lives and improve society much more dramatically than the “digital affordances” that have proliferated in society today.
    Philips Lighting Malaysia Sidney Kan Renne Ching Sue Anne Chan

  5. Naziah Ali 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: "#meaningfulinnovation matters to us because makes our life even more better with wonderful new creations, enthusiasm and excitement while we enjoying it!
    Philips Lighting Malaysia Mascob Rgsport Salim Ali

  6. Wai Kitt 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: #meaningfulinnovation matters to us because meaningful innovation let us enjoy a meaningful life.

  7. Akmal Mohamad 6 years ago

    Answer: Safer Cities & healthy Homes
    Slogan: #meaningfulinnovation matters to us because… capacity to envision, laying a foundation, for invention and innovation, becoming an inspiration, fulfilling a mission, developing better transformation, progressively opulent, for our future generation!

    Philips Lighting Malaysia Yat Mohd Toha Izzati Zainal Abidin Maya Maria

  8. Akmal Mohamad 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: #meaningfulinnovation matters to us because… capacity to envision, laying a foundation, for invention and innovation, becoming an inspiration, fulfilling a mission, developing better transformation, progressively opulent, for our future generation!

    Philips Lighting Malaysia Yat Mohd Toha Izzati Zainal Abidin Maya Maria

  9. Akmal Mohamad 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: #meaningfulinnovation matters to us because… capacity to envision, laying a foundation, for invention and innovation, becoming an inspiration, fulfilling a mission, developing better transformation, progressively opulent, for our future generation!

    Philips Lighting Malaysia Yat Mohd Toha Izzati Zainal Abidin Maya Maria

  10. Akmal Mohamad 6 years ago

    btw, boss… 25 words include "#meaningfulinnovation matters to us because" or not? #sayabudakbarubelajar 😛

  11. N Azlin Sha 6 years ago

    Akmal Mohamad exclude "#meaningfulinnovation matters to us because"

  12. Anita Cheah-Cox 6 years ago

    Answer: 'Healthy Homes' & 'Safer Cities'
    Slogan: #meaningfulinnovation matters to us because it’s the spark which kindles advancement, the flame that glows bright with creative cooperation, producing light to pave the way for future generations.

    @Philips Lighting Malaysia, @Jelise Toon, @Brenda Cheah

  13. Franco Kailsan 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: "#meaningfulinnovation matters to us because ..
    #meaningfulinnovation is the solution;
    To achieving quality of life of our aspiration;
    Only through Philips innovation;
    Challenges are overcomes for our dream's realisation!

    @Philips Lighting Malaysia @Badiuzaman Mohd Noor @Tie Foo @Merlyne Hasshim

  14. Franco Kailsan 6 years ago

    Philips Lighting Malaysia Badiuzaman Mohd Noor Tie Foo Merlyn Hasshim

  15. Franco Kailsan 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: "#meaningfulinnovation matters to us because ..
    #meaningfulinnovation is the solution;
    In achieving quality of life of our aspiration;
    Only through Philips innovation;
    Challenges are overcomes for our dream's realisation!
    Philips Lighting Malaysia Badiuzaman Mohd Noor Tie Foo Merlyn Hasshim

  16. Franco Kailsan 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: "#meaningfulinnovation matters to us because ..
    #meaningfulinnovation is the solution;
    In achieving quality of life of our aspiration;
    Only through Philips innovation;
    Challenges are overcome for our dream's realisation!

  17. Franco Kailsan 6 years ago

    @philips lighting malaysia @badiuzaman mohd noor @tie foo @merlyn hasshim

  18. Franco Kailsan 6 years ago

    my tags not working TT

  19. Gary Hor 6 years ago

    Answer: Healthy Homes and Safer Cities

    Slogan: #meaningfulinnovation matters to us because…
    It significantly changes our life for the better,
    With sustainable technological wonders,
    Going beyond conventional means,
    Revolutionising everything in between,
    Constantly surprising,
    Always delighting…

    Philips Lighting Malaysia, Sunil Kumar Sethi, Celestine Gioia Tham, Constance Ann

  20. Gary Hor 6 years ago

    Answer: Healthy Homes and Safer Cities

    Slogan: #meaningfulinnovation matters to us because…
    [P]ossibilities are endless,
    [H]opeful for reassuring togetherness,
    [I]lluminating lives every day,
    [L]eading the way,
    [I]nspiring many to believe,
    [P]ursuing infinite dreams,
    [S]uccessful innovations to achieve!

    Philips Lighting Malaysia, Jasmine Hor, Khaw Chin Siong, Elaine Ng

  21. Gary Hor 6 years ago

    Answer: Healthy Homes and Safer Cities

    Slogan: #meaningfulinnovation matters to us because…
    adding value to everyday routine, life becomes effortless with creations that enthusiastically aspire and passionately inspire, making the mundane a delightful cheer!

    Philips Lighting Malaysia, SolBen Lee, Crazie Solus, Thivassini Subramaniam

  22. Gary Hor 6 years ago

    Answer: Healthy Homes and Safer Cities

    Slogan: #meaningfulinnovation matters to us because…
    It promotes sustainability,
    With mindful technology,
    That inspires and rewards,
    No matter the cause,
    A vision of a brighter tomorrow,
    For future generation to follow!

    Philips Lighting Malaysia, Hazel Lim, Weng May, James Chang

  23. Gary Hor 6 years ago

    Answer: Healthy Homes and Safer Cities

    Slogan: #meaningfulinnovation matters to us because…
    only through thoughtful and exceptional ideas can we progress towards a better future that delights and inspires be it social or environmental matters.

    Philips Lighting Malaysia, Nurul Azieyan, Nurul Amani, Cik Norrabidah

  24. Franco Kailsan 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: "#meaningfulinnovation matters to us because ..

    Enhancing quality of life without sacrificing nature;
    Promoting sustainability for our future.
    #meaningfulinnovation is the answer;
    For a greener planet that we are after.

  25. Franco Kailsan 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: "#meaningfulinnovation matters to us because ..

    Creating a healthy home and safer city;
    Enhancing quality of life of the community;
    Challenges are overcome with technology;
    With Philips innovative mindset obviously.
    Philips Lighting Malaysia Wan Hairulshifah Wan Zahari Anida Mohd Mokhtar Nurul Baizura

  26. Franco Kailsan 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: "#meaningfulinnovation matters to us because ..

    Transforming ideas into reality;
    Creating smiles with technology;
    #meaningfulinnovation serves the community;
    By fulfilling needs creatively!
    Philips Lighting Malaysia Charlotte Gan Tang Ruxyn Mia Ddz Zurita Felicia Lim

  27. Franco Kailsan 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: "#meaningfulinnovation matters to us because ..

    Solving challenges of the Asia-Pacific region;
    By harnessing power of #meaningfulinovation;
    Innovation that matters is the solution;
    Improving quality of life of the population.

    Philips Lighting Malaysia Crystal Lam Mabel Soon Connie Elva Chin

  28. Franco Kailsan 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: "#meaningfulinnovation matters to us because ..

    Solving challenges of the Asia-Pacific region;
    By harnessing power of #meaningfulinovation;
    Innovation that matters is the solution;
    To Improving quality of life of the population.

  29. Kenwinn Cheong 6 years ago

    Answer: Safer Cities & healthy Homes
    Slogan: #meaningfulinnovation matters to us because it lighten up our future in a more eco-friendly environment and passionate living globally.
    Philips Lighting Malaysia Vincent Eu Jin Hau Lin Ke Jin Amber Choo

  30. Kong Pak Seong 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: “#meaningfulinnovation matters to us because it reinvents the way you make a living, do what you love, and create a new future to live your life to the fullest.

    @Philips Lighting Malaysia @Wendy Ou @Kong KH @ Joan Kong

  31. Wendy Ou 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: #meaningfulinnovation matters to us because it inspire us to wake up every morning eager to progress to the next step and changed the way we see the world.

  32. Joan Kong 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: #meaningfulinnovation matters to us because it's the flame to ignite the passion to strive for our dreams and every dream do make the world a better place.

  33. Franco Kailsan 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: "#meaningfulinnovation matters to us because ..

    A light bulb moment unveils an idea;
    #meaningfulinnovation is the panacea;
    Enjoying life, living well and being healthier;
    Innovation that matters makes life a wonder!

  34. Catherine BeeTan 6 years ago

    Answer : Safer Cities & healthy Homes
    Slogan: "#meaningfulinnovation matters to us because …
    It's the key to improving quality of life for people in every part of the world.

    Philips Lighting Malaysia Faith Ihsan Notty Ow Mimico Coco

  35. Gary Hor 6 years ago

    Answer: Healthy Homes and Safer Cities

    Slogan: #meaningfulinnovation matters to us because…
    It progresses our society forward through ingenious solutions,
    It improves our lives through smart creations,
    Constantly rallying on community enhancement,
    Philips is championing a positive transformation,
    On the road towards an enlightened betterment,
    Where what matters most come from our #meaningfulinnovation.

    Philips Lighting Malaysia, Sujendran Pandian, Karan Chhabra, Galen Lau

  36. Mimico Coco 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: "#meaningfulinnovation matters to us because It all comes down to the difference we can make in people’s everyday lives, and to the difference we can make around the world.
    @Philips Lighting Malaysia @Walter Lim @Sheera Kamaruddin @Ellen Tan

  37. Tan Cherry 6 years ago

    Answer: Safer Cities & Healthy Homes
    Slogan: "#meaningfulinnovation matters to us because builds a culture of innovation is on the path to growth. We're able to make a world changing difference, one tiny step at a time.

    @Philips Lighting Malaysia @Tan Bun Hang @Jonathan Tee @Gerrald Wei

  38. Notty Ow 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: "#meaningfulinnovation matters to us because life is complex, budgets are limited, and people are diverse. Innovation is the ability to solve our problems creatively and bring us greater possibilities.

    @Philips Lighting Malaysia @Lee Roo @Chye Yao Hui @Jasmine Tan

  39. Vasantha 6 years ago

    Answer : Healthy Homes n Safer Cities. Slogan : “# meaning ful innovation matters to us because…. Creating smiles with technology healthy home n safety city. It’s progress our society life to changing up for meaningful life to get so many improves to the colourfull life. We making the wonderful life is making from philips… LET’S MAKING THINGS BETTER FROM @ Philips Lighting Malaysia @ Kevin @ Raj @ Senin. Tq PHILIPS!!!

  40. Vasantha 6 years ago

    Waa…its amazing ya..

  41. Anizah Sahrin 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: #meaningfulinnovation matters to us because it ensures the safety of our family and our city thus making our society to live in harmony. Philips Lighting Malaysia, Andy M Zee, Anumah Sahrin, Sahrin Puteh

  42. Kah Kit Ho 6 years ago

    Answer: Safer Cities & Healthy Homes
    Slogan: #meaningfullinnovation matters to us because brings a better living surrounding and efficient within life. Most important it provide us the best future with latest technology!

    @Philips Lighting Malaysia

  43. Kah Kit Ho 6 years ago

    Answer: Safer Cities & Healthy Homes
    Slogan: #meaningfullinnovation matters to us because brings a better living surrounding and efficient within life. Most important it provide us the best future with latest technology!

    Philips Lighting Malaysia Jia Ching IceCream Luii Helicase Lk

  44. Azwan Azri 6 years ago

    Answer: Healthy Homes & Safer Cities
    Slogan: “#meaningfulinnovation matters to us because…
    it helps to "lighten" the world,
    indirectly will ease the burden,
    simplifies our life like a genius,
    giving opportunity to enjoy life like a boss! |
    Philips Lighting Malaysia Yen Tan, Sky Cheng, S.y. Ooi

  45. N Azlin Sha 6 years ago

    Congratulations. You have been selected by the contest agency as the winner for this contest. Kindly furnish your contact details including name, address & contact number for prize collection arrangement.

  46. N Azlin Sha 6 years ago

    Congratulations. You have been selected by the contest agency as the winner for this contest. Kindly furnish your contact details including name, address & contact number for prize collection arrangement.

  47. N Azlin Sha 6 years ago

    Congratulations. You have been selected by the contest agency as the winner for this contest. Kindly furnish your contact details including name, address & contact number for prize collection arrangement.

  48. Franco Kailsan 6 years ago

    N Azlin Sha Thanks. How to furnish details?

  49. N Azlin Sha 6 years ago

    Franco Kailsan simply email to azlin_shah22@yahoo.com & cc-ed to sha@emenang.com

  50. Kong Pak Seong 6 years ago

    N Azlin Sha Great, this is a great for my CNY present, thanks.

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?