Peraduan Sempurnakan Aidilfitri Bersama Safi!


Sertai Peraduan Sempurnakan Aidilfitri bersama SAFI dan anda berpeluang memenangi duit raya RM300 setiap seorang! 70 pemenang bakal memenanginya.

Selain itu 100 peserta pertama yang melengkapkan silang kata kemudian mengongsi (share) peraduan ini bersama rakan-rakan di Facebook  (sekurang-kurangnya 5 kawan!) juga akan membawa pulang hamper SAFI Balqis !

Cara Untuk Menyertainya

1. Beli mana-mana produk SAFI bernilai RM25 ke atas di dalam satu resit.Jangan lupa simpan resit untuk semakan ya, mana tahu anda adalah pemenang bertuah.
2. Lengkapkan silang kata mudah (lihat seperti dibawah)
3. Hantarkan penyertaan berserta butiran lengkap anda

Peraduan berakhir 31 Ogos 2013

silang kata

Teka Silang Kata yang perlu dijawab.

*kalau guna handphone memang tak boleh join. Peraduan ini hanya boleh diakses melalui desktop.
* kalau huruf yang diisi hilang sila inbox Facebok Safi atau tanya di wall mereka.

Terma & Syarat

 1. Peraduan ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia kecuali kakitangan WIPRO UNZA (MALAYSIA) SDN. BHD., atau ahli keluarga terdekat dan/atau agensi pengiklanan dan promosi, pengedar yang dilantik dan syarikat pengelola peraduan termasuk syarikat yang berkaitan dan ahli keluarga terdekat mereka.
 2. WIPRO UNZA (MALAYSIA) SDN. BHD. berhak untuk membatalkan mana-mana penyertaan sekiranya tidak menepati kriteria atau spesifikasi penyertaan.
 3. Penyertaan melalui Facebook berakhir pada 31 Ogos 2013. WIPRO UNZA (MALAYSIA) SDN. BHD. berhak untuk membatalkan mana-mana penyertaan atau meminda Tempoh Peraduan tanpa sebarang notis. Semua penyertaan yang diterima selepas tarikh tutup akan dibatalkan.
 4. WIPRO UNZA (MALAYSIA) SDN. BHD. tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kecuaian, penyertaan yang tidak diterima disebabkan gangguan sistem atau internet, lewat atau dihantar ke laman sosial lain selain www.facebook.com/SAFI.MY
 5. Setiap peserta hanya layak memenangi SATU (1) hadiah sahaja.
 6. SATU penyertaan hanya sah dihantar melalui SATU laman Facebook.
 7. Penyertaan yang tidak lengkap dan/atau tidak tepat dan/atau mengandungi kesilapan ejaan akan dibatalkan secara automatik. Pemenang akan dipilih secara rawak daripada semua penyertaan yang lengkap dan tepat jawapannya.
 8. Pemenang akan dihubungi melalui telefon oleh pihak WIPRO UNZA (MALAYSIA) SDN. BHD. dan dikehendaki untuk menjawab satu soalan yang mudah untuk layak memenangi hadiah yang dinyatakan.
 9. Jumlah pemenang akan dibahagikan mengikut bulan seperti berikut: Julai – 50 pemenang dan Ogos – 20 pemenang.
 10. Keputusan pengadil adalah muktamad dan sebarang surat-menyurat tidak akan dilayan.
 11. Senarai nama pemenang akan diumumkan dalam bulan Ogos dan September 2013 dan dipaparkan di www.facebook.com/SAFI.MY dan dihubungi melalui telefon.
 12. Pemenang harus menuntut hadiah di pejabat urusan WIPRO UNZA (MALAYSIA) SDN. BHD. sebelum tarikh akhir yang akan diumumkan oleh pihak WIPRO UNZA (MALAYSIA) SDN. BHD.. Semua hadiah yang dituntut selepas tarikh akhir tersebut akan dibatalkan.
 13. WIPRO UNZA (MALAYSIA) SDN. BHD. berhak untuk meminda atau mengubah mana-mana maklumat, hadiah-hadiah, terma dan syarat tanpa sebarang notis.
 14. Dengan menyertai peraduan ini, para peserta bersetuju untuk mematuhi terma dan syarat dan semua keputusan yang dibuat oleh WIPRO UNZA (MALAYSIA) SDN. BHD.
 15. Penyertaan hanya sah dihantarkan melalui laman Facebook rasmi SAFI iaitu www.facebook.com/SAFI.MY
 16. WIPRO UNZA (MALAYSIA) SDN. BHD. berhak untuk menggunakan mana-mana gambar, video, suntingan audio yang mungkin diambil atau dirakam sebelum/semasa/selepas peraduan ini untuk tujuan pengiklanan dan promosi.

Untuk Menyertainya layari SINI
Jika ada sebarang pertanyaan tanya di SINI atau SINI


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2020 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?