BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag!


Image

TITLE: [FREE+BLOG] BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag!
PRIZE:
Image

DEADLINE: 1 Mac 2009
WEBSITE/URL: http://babyibu.blogspot.com/2009/02/babyibu-giveaway-win-gin-jacqie-baby.html

DESCRIPTION:
Sempena annivessaries babyibu.blogspot.com, Ibu ingin menganjurkan contest aka giveaway untuk semua pembaca BabyIbu. Berita baik untuk anda semua: Pihak gin & Jacqie telah sudi untuk menaja hadiah pertandingan ini. Yeye..contest ini akan bermula mulai 1 Februari 2009 dan akan berakhir pada 1 Mac 2009. Ini merupakan contest pertama blog ini dan sesiapa sahaja yang berminat, boleh menyertai contest ini.

Seperti biasa, setiap contest pasti ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi. Syarat2nya adalah seperti berikut:

1. Add BabyIbu di blogroll/bloglist anda.
2. Membuat review mengenai contest ini diblog anda dengan tajuk BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag (jangan lupa link balik ke entri ini).
3. Dalam entri anda, nyatakan baby bag gin & Jacqie pilihan anda (rujuk di bawah bahagian hadiah) dan nyatakan kenapa anda sukakannya. Boleh tambah gambar atau sebagainya mengikut kreativiti anda. Entri boleh dalam English atau Malay.
4. Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan gin & Jacqie (no link back will be disqualified).
5. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini beserta dengan email address. Ini penting supaya Ibu tahu anda masuk contest ni. Dan ya..boleh hantar entri sebanyak mana yang anda hendak..hehe..

Inilah bahagian yang ditunggu-tunggu..Apakah hadiah yang menanti anda?

Satu daripada produk gin & Jacqie ialah the baby bag. Yang bestnya gin & Jacqie telah sudi menaja 3 baby bags untuk reader BabyIbu iaitu:

* Luna baby bag- pink ( RM219)
* Emily & Emma baby bag – green (RM189)
* Stylish Elaine baby bag- brown (RM199)

Menarik bukan? Ibu pun tak tahan tengok ni..huhu..emm sebarang pertanyaan bolehlah diajukan terus di ruangan komen yang disediakan. Pemenang akan dipilih berdasarkan entri anda. Keputusan pertandingan akan diumumkan pada 05 Mac 2009.

p/s: Special thanks to Gin & Jacqie for the bags!


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2020 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?