Karangkraf / Bintang Kecil : Pencarian Gadis BK 2008


TITLE: Karangkraf / Bintang Kecil : Pencarian Gadis BK 2008
PRIZE: Undefined
DEADLINE: 11 Oct 2008
WEBSITE/URL: http://www.karangkraf.com/E-Majalah/BintangKecil/default.asp?categories=BK16

DESCRIPTION:
Hai semua Gadis BK! Isabelle ada kejutan buat kamu. Saringan Pencarian Gadis BK 2008 peringkat pertama telah berlangsung dengan jayanya. Ramai rakan-rakan kamu yang telah menunjukkan bakat masing-masing dalam bidang nyanyian dan tarian. Team BK nampaknya telah berbesar hati untuk mengadakan sesi saringan peringkat kedua pula. Jadi, pada rakan-rakan yang ketinggalan untuk menyertai saringan pertama bolehlah turut serta bagi saringan kedua Pencarian Gadis BK 2008 pada masa dan tarikh di bawah:

Tarikh: 11 Oktober 2008.
Masa: 10.00 pagi – 5.00 petang.
Tempat: Plaza Alam Sentral, Shah Alam, Selangor.

Untuk mengetahui syarat-syarat penyertaan serta mendapatkan borang penyertaan adik-adik bolehlah mendapatkannya di dalam BK keluaran 15 September 2008.


26 Comments
  1. Yolanda Shalynn Winston 12 years ago

    Sya pun nak jdi hiasan kulit BK pda thun 2009…
    Itu adalah impian sya dri sya 8 thn..
    Sejak kakak sya mambacanya sya pun meminatinya…

  2. ZUR'AIN BT ABD RAHIM 12 years ago

    Askum… saya peminat setia pembaca majalah BK….saya teringin nak menyertai Pencarian Gadis Bk 2009. Sebab saya teruja sangat tengok kawan-kawan yang menyertainya. insyaalah pada tahun 2009 ini saya akan menyertainya.

    bye…
    Zur’ain bt Abd Rahim
    No. 21 Jalan 9, Taman Aman
    45400 Sekinchan, Selangor.

  3. Sh.Nur Syazana 12 years ago

    Askum… saya peminat setia pembaca majalah BK….saya teringin nak menyertai Pencarian Gadis Bk 2009. Sebab saya teruja sangat tengok kawan-kawan yang menyertainya.tapi saya tidak tahu dimana tempatnya ujibakat bintanng kecil 2009.boleh bagitahu saya di mana tempatnya?

  4. Nur Sabrina 12 years ago

    Askum…saya ialah peminat setia majalah BK.Saya tidak pernah menyertai peraduan BK.

  5. shafira izzati 12 years ago

    hai.BK..saye nie minat kat akimAF7..saye nak sangat poster die…..n BK saye nak jadi Model BK….tapi saye malu untuk menghadap di depan kamera….malu sangat..

  6. shafira izzati 12 years ago

    good luck n semoga sucess….BK…i love u so much BK….

  7. rachelwannababesgurlz 12 years ago

    askum..sye juga peminat bk nie.tpi sye tak brkesempatan nk baca semua bk.sye suka ruang issabelle and the gang dan pin-up lirik.boleh tak sye mintak bk keluarkan lirik lagu best of both world,nobody perfect dan who said nyanyian kak miley cyrus.sye juga peminat fanatik kak miley cyrus dalam cerita hannah montana.sye harap bk boleh siarkan lirik-lirik lagu ini………

  8. amelia 12 years ago

    watever!!!!

  9. nur syahirah irdina bt rudy 11 years ago

    assalamualaikum,saya peminat BK.saya ingin menjadi penghias kulit muka depan dari 7 tahun lagi. tapi saya x tahu nk buat macam mana? harap balas……..

    BK BUAT YANG TERBAIK!!!!

  10. SAYA INGIN SANGAT NK MENJADI PENGHIAS KULIT………..

  11. NATASYA 11 years ago

    hai sye peminat setia bk sye.sye teringin sngat nak menyertai pencarian BKthn 2010.sbb sye teruja melihat kwn2 menyertainya.insyaalah thn 2010 sye akn meyertai pencarian BK 2010.bye…..I LOVE U BK

  12. LADY GAGAAK 11 years ago

    i dari umo 7 tahun sampai la ni dah 23 thn, dok hantaq penyertaan, xpenah nak menang pooown. umo dh overlimit, guna name adik pun, dak jugak menang. benci i. huuuuuuuuuuuhjongos

  13. nina 11 years ago

    saya peminat bk.saya ingin menyertai test shoot bk. dimanakah lokasi untuk test shoot itu?sila hantarkan e-mail pada alamat ini nina4_smart99@yahoo.com.

  14. missbanm 11 years ago

    isoooooooooooooooooooo hope that i can test shoot BK i,m so happppppy if ican join BK but what can i do if i can’t ‘AMIN’ semoga dapat

  15. siti sharizat 11 years ago

    assalamualaikum kepada semua, saye peminat akim dan mila ,saye inginkan lirik lagu kau dan aku oleh akim dan mila

  16. farina2001 11 years ago

    bk boleh tak bagi lirik sajda daripada my name is khan boleh ?

  17. mimiey 11 years ago

    hai…saya tlh mula membaca bintang kecil sejak dari umo 7 tahun…impian saya untuk mjadi penghias kulit majalah tidak tercapai,tapi saya ttp menyokong bintang kecil……

  18. mimiey 11 years ago

    assalamualaikum…saya adlh peminat bintang kecil,saya harap bintang kecil boleh mengeluarkan poster finalis idola kecil 2…..

  19. Nur aina 11 years ago

    hai…saya peminat stia bk…sya harap poster kli ni adalah kmpln hujan…sya harap bk boleh mgeluarkn poster kmplan hujan..

  20. athirah azanin 11 years ago

    haiiiiiiiiiiiiiiii!!!!Sayalah peminat no.1 bintang kecil, saya mohon supaya mengeluarkan lagu Lenka Trouble Is A Friend…..

  21. saya nk mhon dlm bdang bintang kecik

  22. sya sy kamu

  23. Rachell Anne Raimos 11 years ago

    saya peminat bintang kecil..dan sa teringin jadi model muka depan tahun ini…saya mohon…..

  24. fasha evania 10 years ago

    hyep semua!!!!saya adalah pminat no 1 BK…saya harap sangat untuk menjadi model BK…

  25. Anastasha Jackuan 10 years ago

    Sayalah peminat setia BK …
    Saya nak menjadi penghias kulit BK …

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2021 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?