Mydin Power Root Bonanza Contest


Image

0.JPG

TITLE: [PURCHASE+SLOGAN] Mydin Power Root Bonanza Contest
PRIZE: Refer ad
DEADLINE: 7 September 2008
WEBSITE/URL: http://www.mydin.com.my/mydin/catalog/files/poweroot-contest-form.pdf

DESCRIPTION:
Image

http://www.mydin.com.my/marketroot/mydin/catalog/page_images/poweroot-banner-big.jpg

Image


3 Comments
  1. Jez4ever Saaharaa F/S. 14 years ago

    Wow…
    Congratulation to Power Root.
    Next year 23-July-2009 dah 10 years dah.Hampir mencecah kini,tentu Power Root ada buat makan2 ke,kenduri ke..
    Apapun..yang penting Power Root mesti Maju Ke Depan.
    Dengan pasaran yang luas,permintaan yang banyak…i percaya Power Root boleh melangkah jauh ke depan lagi.Kita semua sokong Power Root….
    Sebab Power Root tu banyak khasiat,pemberi tenaga,pembuka minda dan banyak lagilah…
    Tak Percaya….Minum & rasailah kehebatannya…
    Kecergasan Tanpa Batasan…
    Good Luck Power Root…..!!!

  2. Jez4ever Saaharaa F/S. 14 years ago

    Hai kawan2…..
    Apo kabo?
    Aku nak cete sikit ni kat korang.Tak kesahlah kalau kawan2 semua percaya atau sebaliknya.Sejak aku mengenali minuman istimewa ini,aku sangat2 teruja membelinya terutama sekali PR T’Ali 5in1 untuk sarapan pagi&minum petang dan PR Extra Honey 250ml sesuai diminum pada sebelah tengahari(apatah lg kalau cuaca panas terik).Suatu hari tu kan..ada seorang kwn tegur aku ; “Ko ni gila ke hape?”..Aku jd gelaklah.Apa taknya..beli T’Ali 5in1 tu sampai berkampit-kampit banyaknya.Bukan hape,tapi nak menang hadiah utama ‘Jutawan Power Root’ lah konon.Lepas tu kat umah pula hampir 1 karung uncang2 serbuk PR aku nak cek kalau2 ada hadiah bulanan RM100 ke @RM200 SSP BSN. Tapi,takde rezeki.Lepas sebulan tu aku dpt panggilan dr PR.Katanye,kalau nk hntr penyertaan kena sekali hantar pek atasnya.Aku fahamlah lepas tu.Syukur aku dpt jg rezeki Allah bagi…dpt menang RM1000.00.Dptlah aku belanja kwn2.Tapi,bukan makan kat luar…Setiap seorang aku beri 20 uncang power rooot 5in1.Tapi,aku masukkan dlm plastik tau.Pek pembungkusnya aku ambil nak hantar lg.Manalah tau dpt Hadiah utama jd Jutawan.Kawan2 pun gelak lah kat aku ; “Jangan mimpilah nak jd Jutawan”.Sabo…Sabo separuh dr iman. Aahaa…Itulah cete &pengalaman aku yg tak akan aku lupakan sampai kini.Walau apapun,kawan2 semua harus sokong Power Root kerana ianya Hebat..Berkhasiat…& pastinya barangan buatan Malaysia.
    Oklahh…Power Root jangan lupa jemput aku kat Ulang Tahun ke-10 pada 23-July-2009 ok….? Terus Maju Ke depan…
    Power Root….Best Of The Best…
    Kecergasan Tanpa Batasan…
    Nikmatinya di mana jua..
    Rasainya bila-bila masa saja….
    Hargainya dengan penuh keyakinan & Kepuasan Sejati…

    Good Luck Power Root…
    Justinus @ Jez Stephens.
    Saaharaa F/S.

  3. Tera Haag 11 years ago

    Constantly a fantastic submit after i drop by this web site and also other websites you have. Treasure the skills.

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?