Power Root: 1 Million 1 Winner


PRIZE: Rm3.5Million to be won, including the Grand PRize of RM 1Million!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DEADLINE: August 1, 2008-February 28, 2009
WEBSITE/URL: http://www.powerroot.com.my

DESCRIPTION:

Purchase a power root and who knows you may end up RM1000000 richer!!!! Refer to website….


42 Comments
  1. hajibadrul 14 years ago

    macam mana nk menang 1 juta,bleh sikt jadi dah,syukur

  2. MUHAMAD ABDILLAH BIN KAMARUDDIN 14 years ago

    I GOT IT

  3. hiasfanizam 14 years ago

    maner nk dapat borang penyertaan nie
    dlm web x der pon

  4. Sabarudin bin Md Dam 14 years ago

    Mana borang penyertaan ? tiada jumpa pun , dalam paper jarang- jarang keluar
    ok

  5. kalu nak di kira banyak dah saya beli minuman powerroot ni, tapi sekali @ sikit pun tak pernah rasa menang macam mana ye cara paling mudah….

  6. boleh tolong explain in detail tak cara nak masuk peraduan ni, hadiah lumayan tu.

  7. ISMANIZAN BIN ISMAIL 14 years ago

    nak tanya ni,camna nak dapat borang peryertaan niiii,

  8. Fazilah binti Puteh 14 years ago

    kalau nak dapatkan borang penyertaan di Giant ada atau dalam paper metro 10/11/2008 (isnin)

  9. farazelah 14 years ago

    mana borang penyertaan dalam internet

  10. mat rohime 14 years ago

    camne nk ,asuk contest….borang nk dpt mana..apa syraratnyer?

  11. rohime 14 years ago

    mcmana nk masuk contest?
    borang nk dpt mana…apa syarat2nya?

  12. norazlina 14 years ago

    Mohon borang penyertaan menang sejuta

  13. Ahmad Suhaime B Shafie 14 years ago

    Apa susah sangat ni…….nk cari borang,payah betul la nk jumpa dlm suratkhabar,kalau ya pun lu org punya bisnes strategi keluarkan lah borang tu banyak sikit………jgn la kemut

  14. alice 14 years ago

    Mcm mana nak menyertai peraduan “Power Root” ni, borang x ada? Sekurang-kurangnya borang tu selalunya ada di mana market yang menjual produk Power Root, tapi x nampak bayang pun. Betul ke peraduan ni atau saja nak melariskan jualan produk Power Root…..

  15. Jez4ever Saaharaa F/S. 14 years ago

    Hai kawan2…..
    Apo kabo?
    Aku nak cete sikit ni kat korang.Tak kesahlah kalau kawan2 semua percaya atau sebaliknya.Sejak aku mengenali minuman istimewa ini,aku sangat2 teruja membelinya terutama sekali PR T’Ali 5in1 untuk sarapan pagi&minum petang dan PR Extra Honey 250ml sesuai diminum pada sebelah tengahari(apatah lg kalau cuaca panas terik).Suatu hari tu kan..ada seorang kwn tegur aku ; “Ko ni gila ke hape?”..Aku jd gelaklah.Apa taknya..beli T’Ali 5in1 tu sampai berkampit-kampit banyaknya.Bukan hape,tapi nak menang hadiah utama ‘Jutawan Power Root’ lah konon.Lepas tu kat umah pula hampir 1 karung uncang2 serbuk PR aku nak cek kalau2 ada hadiah bulanan RM100 ke @RM200 SSP BSN. Tapi,takde rezeki.Lepas sebulan tu aku dpt panggilan dr PR.Katanye,kalau nk hntr penyertaan kena sekali hantar pek atasnya.Aku fahamlah lepas tu.Syukur aku dpt jg rezeki Allah bagi…dpt menang RM1000.00.Dptlah aku belanja kwn2.Tapi,bukan makan kat luar…Setiap seorang aku beri 20 uncang power rooot 5in1.Tapi,aku masukkan dlm plastik tau.Pek pembungkusnya aku ambil nak hantar lg.Manalah tau dpt Hadiah utama jd Jutawan.Kawan2 pun gelak lah kat aku ; “Jangan mimpilah nak jd Jutawan”.Sabo…Sabo separuh dr iman. Aahaa…Itulah cete &pengalaman aku yg tak akan aku lupakan sampai kini.Walau apapun,kawan2 semua harus sokong Power Root kerana ianya Hebat..Berkhasiat…& pastinya barangan buatan Malaysia.
    Oklahh…Power Root jangan lupa jemput aku kat Ulang Tahun ke-10 pada 23-July-2009 ok….? Terus Maju Ke depan…
    Power Root….Best Of The Best…
    Kecergasan Tanpa Batasan…
    Nikmatinya di mana jua..
    Rasainya bila-bila masa saja….
    Hargainya dengan penuh keyakinan & Kepuasan Sejati…

    Good Luck Power Root…
    Justinus @ Jez Stephens.
    Saaharaa F/S.

  16. Jez4ever Saaharaa F/S. 14 years ago

    Hellooo…Kawan2…Apo kabo
    Mcm na dgn harian anda…? Apapun..jangan lupa kenikmatan bersama “Power Root’.Ada sesiapa lagi yg tak tahu nak dapatkan borang @ contest form peraduan power root ini..?
    Kalau ada senang je nk dptkan.
    i.Dapatkan di Mydin.Aahh..kat sana byk borang tu,sambil tu beli belah lah kat Mydin cause brg2nye murah & jimatkan wang anda.
    ii.Download kat http://www.power.root.com.Lepas tu print lah borangnya.
    iii.Yang ke-3…tanyalah aku kat 019-3465850….heehee..
    I boleh tolong..
    Jgn marah ye gurau je..
    Pesanan buat saya belilah power root di Hari Natal @
    Chrismast ni.Bawa kat kg bagi minum adik2..abang2..kakak2..makcik2..pakcik2..bapa mertua..mak mertua..nenek2..datuk2…& jgn lupa kat mama&papa…lepas tu bagi minum kat siapa lagi yee… ?? Siapa2 jelah.
    Power Root the Best for u health…

    Byeee….

  17. badrul isham 14 years ago

    ada cabutan simcard bertuah????

  18. ija 14 years ago

    please send me borang peraduan………camne wat nie cari merata tak jumpe pun borang……

  19. MARSITAH ABU BAKAR 14 years ago

    sila emel atau kirim borang peraduan sebab saya pergi pusat membeli belah mereka katakan borang tiada sedangkan peraduan sehingga 28 Februari 2009.
    alamat : JA 8147 TAMAN MEKAR AIR BARUK 77000 JASIN MELAKA. TELEFON 06-3316125

  20. ROHAYA MOHD ALI 14 years ago

    sama jugak…soalan mcm org lain….borang????kat mana blh ambikk? byk dah bli Power root tp borangnyee yak de..

  21. ROHAYA MOHD ALI 14 years ago

    Lot 1035 (2) Jln Kg Kemunting Baru, Bt 13 1/2. 06000 Jitra, Kedah.

  22. mussal bin salleh 14 years ago

    nk tahu ada nama terpilih mana2 hadiah??

  23. FATIMAH BT BAKAR 14 years ago

    Selalu tak berkesempatan tengok pengumunan Rosyam kat tv, macam-macam halangan. So, tengok2kan lah. Tq

  24. MUSSAL BIN SALLEH. 14 years ago

    nk tanya sikit,asal setiap ana buka laman web ana MUSSAL BIN SALLEH,ada-ade je setiap baris ayat tu tertera MUSSAL BIN SALLEH 1 MILION ON WINNER POWER ROOT????knpa ye Realiti ke?apo??tk caya cuba buka laman web ana senang je clik MUSSAL BIN SALLEH…

  25. mussal bin salleh 14 years ago

    siapa sebenarnya pemenang POWER ROOT.

  26. rajaiklan8486 14 years ago

    bila nk umum pemenang 1 juta ni??? ari ni dh 3aribulan!! manalah thu kot2 rezeki ada kt sni,hehehe..

  27. azrul 14 years ago

    kalau menang 1 juta bleh la balas jasa mak dgn ayah yang telah membesarkan aku.leh hantar mereka gi haji

  28. sha 14 years ago

    bila pemenang akan diumumkan n bagaimana nak tahu nama senarai pemenang

  29. sarah 13 years ago

    salam.. haritue saya ada dapat msg dr power root, ntah btol ntah tidak, katanya saya menang wang tunai Rm 20,ooo dr power root, saya wat x tau jer… ader ker cabutan simcard bertuah? hmm…

  30. simbut 13 years ago

    Wong Chee Keong is the grand prize winner for power root ‘you can be million air 1’ not mussal salleh, entah siape tah tu

    http://business-e-review.blogspot.com/2009/05/power-root-1-million-1-winner-is-back.html

    yg simcard to scam. report jea kat polis

  31. faris 13 years ago

    ape la u all ni…nak menang RM1000000, tapi tak nak usehe dan besaba.pepatah melayu cakap,usehe tu tangge kejayaan.bersaba tu pulak separuh drpd iman maksud yang terselindungnye sesuatu perbuatan dgn kesabaran,mestinye ade hasil yang perpadanan.
    so sekarang ni,u all jgn putus ase untuk rebut RM1000000.
    kate2 hikmah ku “setiap makluk tuhan telah ditetapkan rezeki masing-masing.bergantung pada usahe atau tidak je.”
    so jgn sesekali memperkecilkan rezeki masing-masing.
    bye…F.A.R.I.S

  32. rajashah 13 years ago

    mcm mn nk menag dengan mudah bg tau???

  33. tome2031 13 years ago

    aku nk tanya…yg mane satu … 4 bungkusan mini pra-campur segera Power Root.maksud aku pek yg kecil2 tu ke?atau pun pek yg besar…keliru la aku…tlg beri penjelasan sikit

  34. chimey 13 years ago

    a’kum..
    saye nk join power root contes macam maner ek…plz email kt saye cm ner nk join..chimey86@yahoo.com

  35. shila 13 years ago

    askum,erm…kt atas nie smue asyik bertanyer pasal mcm ner nk jadi jutawan powerroot…tp 2day,aku xnk tanyer pasal tu tapi aku nk promote kt korang….aku ader buat medical card bernilai rm500,00.00..if korang simpan duit kat bank pun duit korang xberanak jd banyak,tp kalo korang simpan dlm PRUDENTIAL korang akan dapat medical card RM500,000.00,then u all dpt guna kad tu utk tujuan perubatan,demam,xcident n aper2 penyakitlaaa…korang dapat duit poket lg RM400 sehari…so,skrang ni penyakit datang xbg salam beb….sediakan payung sebelum hujan…kalo aper2 hal korang gune jer medical card tu…saving pun xkacau…klu korang nk tahu ngan lebih lanjut lg pasal ni,col la aku di talian 012-4888264….

  36. Siti Fatimah bt. Mat Hassan 12 years ago

    Saya menerima sms menyatakan simkad saya terpilih memenangi hadiah RM17,000.00 darp Power Root di TV3. Kena hubungi 012-8366198. Boleh percaya ke benda macam ni. Saya bimbang pengguna akan tertipu. Minta TV3 beri komen.

    Terima Kasih.

  37. Abd Manaf 12 years ago

    Satu produk yang agak terbaik di Malaysia ,
    Peraduan demi peraduan di laksanakan tetapi bagi kami
    yang tinggal di luar bandar kesempatan tersebut terbatas.
    khusus nya untuk mendapatkan borang penyertaan…
    Sekali sekala ke pasaraya pun borang tak diperolihi
    bagaimana caranya untuk kami menyertainya dengan
    mudah ?

  38. AZAMI ROMLAY 12 years ago

    ddffg

  39. muhamad azuan bin omar 12 years ago

    semalam sy ad trima msg yg mengatakan sy dpt hdiah dr power root…..cabutan bertuah katenye….yeke????cube tolong siasat kan kes ni…….

  40. marin gujilo @ yahoo.com.my 12 years ago

    39.

    semalam sy ad trima msg yg mengatakan sy dpt hdiah dr power root…..cabutan bertuah katenye….yeke????cube tolong siasat kan kes ni…….

    Name:
    Number: +6285215115935
    Content:
    Simkad Anda Mnang PROMOSI
    RM 20.000 dr.
    Power_Root SDN
    No.Seri: 922433
    Sila Call Office ;
    +6285214966555

    Time: 21/10/2010 10:10:23

  41. nor asiah ibrahim 12 years ago

    hari nie saya trima msj y mngatakan sy dpat hadiah promosi dr power root…xtaulah btul ke x…?mtak tolonglah kpd phak y terlibat,kalau nak kasi hadiah,call jer..xpayah nak hantar msj..buat org konpius jer..

    Number:+6285230964993
    Content:
    Simkad Anda Mnang PROMOSI
    RM 17.000 dr
    Power_Root
    SDN BHD KL
    No.SERI:254777E
    sila call office;
    +6285341102237

  42. che_lot@yahoo.com 12 years ago

    rasenye cabutan simkan tu tak betul laa saya pun dapat sms yang sama..tapi bile saya try call no office tu tak dapat pun.. memang sah ade sendikit yg menipu ni….

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?