The Store Light of Fortune


ImageImage

PRIZE: Hadiah segera/baucer belian istimewa/hadiah istimewa
DEADLINE: Undefined
WEBSITE/URL: http://www.tstore.com.my/image/40th%20anniversary/light.html

DESCRIPTION:
The Store & Pacific (Tidak sah di cawangan Milimewa)

Syarat-syarat dan Peraturan
1.
Kad Penyertaan perlu diaktifkan di Kaunter Perkhidmatan The Store Card/Pacific Card pada tarikh kad dikeluarkan seperti yang tertera sebelum boleh diimbas di mesin “Light of Fortune”.

2.
Kad Penyertaan sah selama tujuh (7) hari dari tarikh kad dikeluarkan seperti yang tertera untuk diimbas di mesin “Light of Fortune”.

3.
Kad Penyertaan hanya boleh diimbas satu (1) kali sahaja dalam tempoh sah tersebut di cawangan di mana kad itu dikeluarkan dan ketika waktu perniagaan sahaja.

4.
Pelanggan berkemungkinan mendapat slip hadiah segera/belian istimewa/”kumpul & tebus” ketika mengimbas Kad Penyertaan di mesin “Light of Fortune”.

5.
Sekiranya pelanggan mendapat slip hadiah segera/belian istimewa, kemukakan slip hadiah segera/belian istimewa itu bersama dengan Kad Penyertaan untuk menebus hadiah segera/baucer belian istimewa tersebut di Kaunter Belian Dengan Belian di cawangan yang sama pada tarikh slip hadiah segera/belian istimewa dikeluarkan. Slip hadiah segera/belian istimewa tidak akan diterima untuk menebus hadiah segera/baucer belian istimewa pada tarikh selepas tarikh slip itu dikeluarkan walau apapun alasan.

6.
Jika pelanggan mendapat slip “kumpul & tebus” yang menunjukkan huruf “A”/“B”/“C”/ “D”/ “E”, maka pelanggan perlu kumpulkan slip dengan 5 huruf berlainan tersebut (A, B, C, D & E). Sertakan slip “kumpul & tebus” 5 huruf yang berlainan tersebut untuk menebus hadiah istimewa di Kaunter Belian Dengan Belian.

7.
Semua hadiah segera/baucer belian istimewa/hadiah istimewa tidak boleh ditukar kepada wang tunai.

8.
Seandainya mana-mana hadiah segera/hadiah istimewa tidak dapat disediakan dalam tempoh masa itu, pihak penganjur atas budi bicaranya boleh menggantikan hadiah tersebut dengan hadiah lain yang sama nilai dengannya.

9.
Lebih banyak Kad Penyertaan, lebih banyak peluang untuk memenangi hadiah Ganjaran Segera.

10.
Pihak Pengurusan Kumpulan The Store tidak akan bertanggungjawab sekiranya Kad Penyertaan tersebut mengalami kerosakan selepas dikeluarkan.


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2020 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?