SMS Impian Contest


PRIZE: Sony Erricson handphones plus a PENSONIC 42″ TV for the Grand Prize!
DEADLINE: 2008
WEBSITE/URL: http://www.ntv7.com.my

DESCRIPTION:
Type YA or TIDAK and send to 32323. Watch Impian and decide the outcome of the next episode by answering the simple YES or NO question.


7 Comments
 1. Azni Binti Abd.Mutalib 12 years ago

  Dear Casa Impian,

  Saya mempunyai impian besar sempena syawal ini, dimana ingin suprisekan ibubapa saya. Tetapi saya tidak cukup wang dan berharap pihak Casa Impian sahajalah dapat merialisasikannya. Memandangkan hari lahir ayah pada 15th October ini, pastinya mereka amat gembira kerana acapkali memberitahu untuk menyertai Casa Impian. Harapan besar dari kami agar ianya dapat direalisasikan.

  Jutaan Terima Kasih,
  aznie sekeluarga

 2. Nur Anisah Binti Zainudin 12 years ago

  rumah kami terletak di bukit kapar klang.acap kali saya menonton rancangan casa impian dan saya berharap rumah yang dihias akan menjadi rumah saya tidak lama lagi.realasikan impian saya,TV3!!

 3. sivinarty singguat 12 years ago

  saya tinggal di taman limau limauan kinarut sabah.saya sangat berminat sekali rancangan casa impian,setiap kali saya menonton casa impian betapa beruntungnya mereka yang terpilih dalam pengubahsuaian rumah sehingga saya kadang2 bermimpi rumah kami akan berubah atas pertolongan casa impian..sebab kalau bukan melalui casa impian, impian saya hanya impian sahaja sebab keluarga kami tidak mampu untuk melakukannya.saya berharap casa impian dapat merealisasikan impian saya ini walaupun saya tahu susah untuk saya capai. terima kasih atas bantuan casa impian dalam merealisasikan impian mereka yang tercapai saya doakan agar casa impian terus berjaya dalam kerjaya yang diceburi.

 4. wan rofiza ariffin 12 years ago

  saya berpindah rumah baru di sg. petani dan telah membuat sedikit penambahan dapur di bahagian belakang krn bajet yg sedikit.apabila siap saya kurang berpuas hati . mungkin saya tergesa – gesa krn tiada perancangan rapi dan idea . Adakalanya jiran baru menjemput saya ke rumah mereka saya berasa segan dan malas utk pergi krn saya akan berfikir kenapa dulu saya tidak mempunyai idea yg sebegini ? jikalau pergi pun saya tidak masuk hanya berbual di luar sahaja . suami pun tahu rasa kekecewa dan rendah diri saya untuk menjemput kawan2 dan jiran2 utk datng ke rumah. sehingga kini saya masih memikirkan apa yg patut saya lakukan seperti membeli cat,meja makan bulat atau empat segi ? set ruang tamu yg b’gaimana ? perhiasan apa yg patut di beli ? tidak mahu tersilap lagi krn bajet sedikit ….. hanya casa impian saja yg dpt menghilangkan rasa kekecewaan saya …tolonglah….

 5. Norazian Mohammad 12 years ago

  saya tinggal di tenggaroh bersama keluarga mertua, saya ingin menghadiah sesuatu yang berharga untuk mengucapkan jutaan terima kasih saya kerana menjaga saya dan membenarkan saya sekeluarga hidup sebumbung dengannya. sepanjang saya duduk dengannya mereka tidak pernah menyakiti hati saya walaupun sedikit dan menjaga saya di dalam pantang dengan sempurna dari anak pertama hingga ketiga. Saya tidak mempunyai bajet untuk merealisasikan impian mereka mempunyai rumah yang cantik. Jadi saya rasa CASA IMPIAN saja yang dapat menolong saya untuk membalas jasa mereka. Saya berharap CASA IMPIAN dapat merealisasikan impian dan harapan saya walaupun kadang-kadang saya rasa apa yang saya fikirkan adalah mustahil…

 6. intan norul azlina 12 years ago

  hai…saya tinggal di kelana jaya dan duduk di rumah pangsa kos sederhana.setiap kali bila menonton casa impian,saya selalu berangan kalaulah rumah saya pula yang terpilih kan syok.eee…bestnya.Tapi saya mengimpikan sebuah bilik air yang indah.Kalaulah casa impian boleh mengubahsuaikan bilik mandi saya,mesti rasa macam duduk dalam hotel 5 bintang.Tak payah 5,3 stengah pun dah ok.harap-harap casa impian boleh merealisasikan anganan jenin saya….

 7. suhana 12 years ago

  saya baru berkawin dan baru berpindah..saya tidak tahu untuk mengubah susunan rumah saya menjadi cantik..dan kemas..harap2 casa impian boleh membantu saya mengubah suai rumah saya..

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2020 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?