Chipsmore – Ujibakat Chipsmore Land Musim Ke-3


chipsmore.JPG

PRIZE: Become a participant in the Chipsmore Land Show on TV
DEADLINE: 31 Mar 08
WEBSITE/URL: None

DESCRIPTION:
– Collect 10 stickers from 180g/140g pack and mail it using official form that is available on major hypermarket.


24 Comments
  1. aidil 11 years ago

    macam mane nak daftar ujibakat

  2. damia 11 years ago

    ye la mcm mana nak daftar uji bakat’

  3. suraya 10 years ago

    bodoh hdtsyg yhsgsrtst agtshfgs hstshsfsh shfdeg sgsfrsgsh sgsfsbsgs gsggsyshshy hhj

    cuba terjemahkan bahasa kami
    kfjgihf kfjjyfuxfocxcdsckxokzzzxx
    xxgjsisjgirjffhfv
    ffbjthjbfgvbfvmgrvfrf
    fccfkcvjdvfhudgcfjkdfvbvfbvf
    vf,v,fn bfnbhgegjsfh
    jkdgf jghk hgiguuks
    gu iyhtuer yuj gj
    ty gjrghrue fg
    vvdvdvxbgcgg
    vgggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
    xccccccccccccccccccccccccc
    ddddddddddddddddddd
    eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  4. norakina bt ahmad 10 years ago

    dont wory be happy

  5. fatini 10 years ago

    mcm mana nak ujibakat nye
    ????????????????????????????

  6. rena 10 years ago

    saye nak daftar uji bakat…..

  7. Sarrah 10 years ago

    A’a camne nak ujibakat?ummm……menang ape?dekat mane? satu kumpulan 10 stickers ke seorang je 10 stickers?

  8. NURIN IZZATI 9 years ago

    kesian kat korang nak g uji bakat x de rezeki lain kali kite cuba lagi eh

  9. atul 9 years ago

    ye lah..mane borang daftar

  10. rabiah 9 years ago

    salam..mcm mna nk masuk ujibakat chipsmore land musim ke-6

  11. najah 9 years ago

    nak masok!!!!!!!!!!!

  12. nurul nafisah 9 years ago

    nak sangat masuk pleaseeeeeeeeeee…..

  13. nurul nafisah 9 years ago

    nak sangat masuk pleaseeeeeeeeeeeeeee……

  14. nurul nafisah 9 years ago

    nakkkkkkkkkkkkkkk….

  15. abby 9 years ago

    macam mane nk masok?……borang nyer mane.???….astro ceria..

  16. azlina amin 9 years ago

    hai…bila next ujibakat chipsmore land? anak i nk msk…

  17. muhammmad arshad bin mohd fadil 9 years ago

    macam mana nak masuk chipsmore land musim yang ke -6

  18. nurjannah 7 years ago

    saya nak masuk chip more land musim yang ke enam macam mana nak masuk

  19. nurjannah 7 years ago

    saya nak membantu ibu bapa saya kalau saya menang

  20. nurjannah 7 years ago

    tak kisahlah kalau saya menang ke tidak belum cuba belum tahu kalau saya menang alhamdullilah kalau saya kalah cuba lagi tahun depan 🙂

  21. nurjannah 7 years ago

    saya harap saya dapat masuk dengan saudara saya saya nak sangat masuk berilah saya masuk saya tak pernah masuk chip more land first time masuk saya suka sukan yang adventure :0

  22. nurjannah 7 years ago

    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  23. nurjannah 7 years ago

    aminnnnnn 🙂 🙂 kalau saya dapat masuk

  24. nurjannah 7 years ago

    kalau saya dapat masuk kene berapa orang yang kene masuk dia ada rumah hijau,kuning,biru,dan merah kan sebab saya dah pernah tengok tapi tak pernah masuk hehehehehehe please masukkan saya eh 🙂 🙂 🙂 🙂

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?