Hot FM – CD di web : Agnes Monica – Whaddup A?!


Image

PRIZE: CD Agnes Monica
DEADLINE: 13 August 2007
WEBSITE/URL: http://www.hotfm.com.my/menangdiweb/cd/aug07_agnes.asp

DESCRIPTION:
Answer 2 questions and write a slogan to win


10 Comments
  1. fina 13 years ago

    hai agnes gue minat bnget dngan elo….gue pun org indonesia gue tinggal d malaysia,tpi gue tinggal dkat medan,elo tinggal d surabaya ya…?

  2. fina 13 years ago

    agnes kapan elo mau buat konsert dkat malaysia lgi,wktu elo buat konsert dkl kl elo hebat bnget nampak bertenaga and bersemanget,gue suka bnget tngok elo nari,elo blajar nari dngan siapa sih…………

  3. fina 13 years ago

    agnes klau jumpa dngan irwansyah and zumi zola jngan lupa ya gue kirim salam dngan mereka berdua………so cute,i love you all byeeeeeeeee…………….

  4. HAKIMI 11 years ago

    Michael Jackson sudah tiada tapi aku ngt sedih…….Agnes monica sehabat Michael Jackson….Malah lebih baik……Saya doakan Agnes Monica panjang umur ajar dapat ketemu dengan aku,, yang sayang kan mu………..

  5. HAKIMI 11 years ago

    Michael Jackson membuat latihan menari 3jam sehari. Agnes Monica membuat latihan menari 2jam sehari. Tambahkan masa latihan nez. Nanti boleh ganti Michael Jackson dan lebih hebat. Kapan lagi saya boleh ketemu dengan Agnes Monica. Agnes monica tidak jawab lagi soalan saya.i LOVE NeZ

  6. HAKIMI 11 years ago

    Fina dari malaysia ke. Aku dari malaysia. Aku dah lama mahu ketemu Agnes Monica. Fina teman Agnes Monica ke. Kalu Fina tahu bagaimana cara mahu ketemu Agnes Monica bagi tahu aku.

  7. HAKIMI 11 years ago

    HAPPY BIRTHDAY AGNES MONICA. Semoga panjang umur.And semakin cantik hebat dan mantap. Hakimi doakan nEZ cepat dapat jodoh, siapa,, hakimi boleh jadi juga? Hakimi mahu bagi hadiah pada neZ tapi bagaimana. Saya di malaysia, Agnes Monica di jarkata. Tapi kalu nEz mahu bagi number nez atau alamat rumah lagi bagus lah. Dah lama saya cari bagiamana cara mahu berhubung dengan Agnes Monica. Dah banyak blog web dan lain-lain yang saya lawati tapi semua tu bukan Agnes Monica. I LOVE NEZ

  8. HAKIMI 11 years ago

    HAPPY BIRTHDAY AGNES MONICA. Semoga panjang umur.And semakin cantik hebat dan mantap. Hakimi doakan nEZ cepat dapat jodoh, siapa,, hakimi boleh jadi juga? Hakimi mahu bagi hadiah pada neZ tapi bagaimana. Saya di malaysia, Agnes Monica di jarkata. Tapi kalu nEz mahu bagi number nez atau alamat rumah lagi bagus lah. Dah lama saya cari bagiamana cara mahu berhubung dengan Agnes Monica. Dah banyak blog web dan lain-lain yang saya lawati tapi semua tu bukan Agnes Monica. I LOVE NEZ……….

  9. HAKIMI 11 years ago

    HAPPY BIRTHDAY AGNES MONICA. Semoga panjang umur.And semakin cantik hebat dan mantap. Hakimi doakan nEZ cepat dapat jodoh, siapa,, hakimi boleh jadi juga? Hakimi mahu bagi hadiah pada neZ tapi bagaimana. Saya di malaysia, Agnes Monica di jarkata. Tapi kalu nEz mahu bagi number nez atau alamat rumah lagi bagus lah. Dah lama saya cari bagiamana cara mahu berhubung dengan Agnes Monica. Dah banyak blog web dan lain-lain yang saya lawati tapi semua tu bukan Agnes Monica. I LOVE NEZ……………………,

  10. HAKIMI 11 years ago

    Hi Agnes Monica saya HAKIMI dari malaysia. Hari ini berita tentang AGNES MONICA keluar dalam akbar (MINGGUAN MALAYSIA). Akbar itu memberi tahu tentang album Sacredly AgNEZious. Ini bermakna AGNES MONICA sudah go internasional, AGNES MONICA mempunyai peminat di seluruh dunia. Saya banga menjadi peminat AGNES MONICA. Saya selalu doa agar dapat ketemu dengan NEZ.

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2020 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?