Media Hiburan – Jom Main Boling Media Hiburan Digi Superstars 2007 Bersama Artis Popular


Image

PRIZE: Dapat bertanding dengan artis dan ‘team MH’ dan hadiah istimewa
DEADLINE: End of the month till Nov 2007
WEBSITE/URL: http://www.karangkraf.com/E-Majalah/Media/new/

DESCRIPTION:
Berjumpa kita dalam pertandingan Jom Boling Media Hiburan – Digi Superstars 2007. Untuk pertandingan Jom Boling MH 2006, kita sudahpun mengetahui siapakah juaranya. Memang ‘happening’ pertandingan akhir yang kami anjurkan itu.

Sekarang ini kami beralih angin dan memilih lokasi di Ampang Superbowl, Berjaya Times Square. Bukan lagi tempat lama ye. Format pertandingan kali ini senang sahaja. Kepada peserta (tidak kira artis mahupun peminat) yang mendapat markah tertinggi setiap bulan (5 lelaki & 5 perempuan), merekalah yang layak untuk bertanding di peringkat akhir pada bulan Disember 2007.

Jadi apa tunggu lagi, kepada yang sebelum ini tidak dapat sertai kami, bolehlah menghantar borang di dalam MH keluaran terbaru. Tapi pastikan anda pengguna setia talian Digi 014 @ 016. Manalah tahu anda bernasib baik untuk bersama kami dan artis kesayangan anda.

Jangan bimbang, anda mungkin tidak pulang dengan tangan kosong. Tambahan pula, banyak kategori yang kami sediakan dan hadiah untuk dimenangi cukup menarik. Siapa yang bernasib baik akan bertanding dengan artis dan ‘team MH’.

Keputusan siapa pembaca yang layak bersama kami pada setiap bulan akan diberitahu menerusi telefon. Kepada yang tidak bernasib baik boleh cuba dari bulan ke bulan. Sekiranya anda terpilih, ada syarat yang akan kami tetapkan dan anda kena patuhi. Mudah dan senang.

Bila tarikhnya, hari apa, jam berapa, kenalah tunggu pengumuman daripada kami. Okay jangan berlengah lagi, cepat dapatkan borang penyertaan asal di dalam majalah MH!


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2020 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?