Media Hiburan – Bersantai Sambil Menonton 'Love Is Cinta' Bersama Selebriti


Image

PRIZE: Menonton filem, anda juga berpeluang beramah mesra dengan artis-artis tempatan yang turut turun padang menonton filem tersebut, membawa pulang door gift daripada MH dan bersantai bersama artis kesayangan
DEADLINE: 15 July 2007
WEBSITE/URL: http://www.karangkraf.com/E-Majalah/Media/new/

DESCRIPTION:
Kepada semua pembaca di luar sana yang ingin menyaksikan filem ‘Love Is Cinta’ arahan Hanny R.Saputra lakonan Irwansyah, Acha Septriasa dan Raffi Ahmad secara sebelum tayangan di pawagam, anda bolehlah menghantar borang di dalam MH minggu ini.

Sekiranya terpilih, anda sememangnya pembaca bertuah kerana bukan sahaja dapat menonton filem, anda juga berpeluang beramah mesra dengan artis-artis tempatan yang turut turun padang menonton filem tersebut, membawa pulang door gift daripada MH dan bersantai bersama artis kesayangan anda sebaik sahaja sesi pratonton tamat. Lebih kurang 40 artis popular akan bersama anda menyaksikan filem romantik ini.

Pelbagai aktiviti dan permainan telah kami atur sepanjang petang itu. Jadi apa tungu lagi, segera dapatkan borang penyertaan asal di dalam MH minggu ini. Pastikan slogan anda berjaya menarik perhatian kami serta berikan jawapan yang tepat. 15 pembaca bertuah akan dipilih untuk bersama kami. Pemenang bertuah akan dihubungi oleh wartawan MH.


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2020 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?