Astro – Tom Tom Bak Fixed Line Call In Contest


PRIZE: There will be one (1) Prize winner for each Contest Block who will be entitled to a prize which can be worth from RM50.00 up to RM4,500.00. (Astro reserves the absolute right to determine what value and type the prize will be.)

Contest Block
Contest Block 1 : 24 June at 12:30pm to 24 June at 2:30pm
Contest Block 2 : 1 July at 12:30pm to 1 July at 2:30pm
Contest Block 3 : 8 July at 12:30pm to 8 July at 2:30pm
Contest Block 4 : 15 July at 12:30pm to 15 July at 2:30pm
Contest Block 5 : 22 July at 12:30pm to 22 July at 2:30pm
Contest Block 6 : 29 July at 12:30pm to 29 July at 2:30pm
Contest Block 7 : 5 Aug at 12:30pm to 5 Aug at 2:30pm
Contest Block 8 : 12 Aug at 12:30pm to 12 Aug at 2:30pm
Contest Block 9 : 19 Aug at 12:30pm to 19 Aug at 2:30pm
Contest Block 10 : 12 Aug at 12:30pm to 12 Aug at 2:30pm
Contest Block 11 : 19 Aug at 12:30pm to 19 Aug at 2:30pm
Contest Block 12 : 26 Aug at 12:30pm to 26 Aug at 2:30pm
Contest Block 13 : 2 Sept at 12:30pm to 2 Sept at 2:30pm
Contest Block 14 : 9 Sept at 12:30pm to 9 Sept at 2:30pm
Contest Block 15 : 16 Sept at 12:30pm to 16 Sept at 2:30pm
Contest Block 16 : 14 Oct at 12:30pm to 14 Oct at 2:30pm

DEADLINE: 14 October 2007
WEBSITE/URL: http://www.astro.com.my/v5/rewards/announcement.asp?rewards_id=542

DESCRIPTION:
Contest Description
The Contest is based on the Tom Tom Bak show broadcasted on the Astro Ceria channel every Sunday at 12.00 pm beginning from 24th June 2007. To enter the Contest, the Contestant must tune in during the Scheduled Broadcasting Time of the Tom Tom Bak show and then call the Telekom Malaysia fixed line number 13735 during the Contest Block. The Contestant will have to listen to the instructions and answer the questions correctly.


43 Comments
  1. nur hanis syafiqa 13 years ago

    bagaimana untuk saya menjadi peserta tom-tom bak

  2. Sha 13 years ago

    Biasanya pihak Astro akan mengadakan ujibakat terlebih dahulu untuk memilih peserta rancangan ini. mungkin nur hanis boleh hubungi pihak perhubungan awam Astro untuk maklumat terkini sekiranya terdapat ujibakat bagi musim hadapan.

    Selamat mencuba!

    -Sha-

  3. Sarah Aqilah bt Maulana 13 years ago

    Apakah nombor yang boleh disambungkan ke pihak perhubungan awam Astro untuk maklumat terkini seperti jadual ujibakat ‘TOM TOM BAK’….

  4. NAJIHA OTHMAN 13 years ago

    BANG AZNIL ADEK SAYA NAK MASUK RANCANGAN TOM TOM BAK GIE MANE CARANYA

  5. mariah 13 years ago

    anak saya nak masuk tom tom bak atau macam macam aznil camner caranya saya berharap sangat lah tolong email

  6. aza 13 years ago

    bagaimana nak masuk rancangan tom tom bak??saya dan rakan-rakan amat meminati rancangan tom tom bak kerana uncle aznil yg mengendali rancangan itu..

  7. Sha 13 years ago

    Untuk makluman semua, sesi ujibakat bagi Tom Tom Bak musim kedua sudahpun lama selesai yakni pada 21 & 22 Julai yang lalu.

    Sesi ujibakat ini hanya dibuka kepada anda yang berumur dari 5 hingga 14 tahun. Namun sekiranya anda berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai program ini, sila hubungi pihak astro di:

    Email: tac@astro.com.my
    Tel: 03-9543 6688 (sambungan 2552)
    Faks: 03-9543 2053

    Harap maklumat ini dapat membantu..

    ~Sha

  8. eda 13 years ago

    bila ade baby contest yang paling dekat ek???nak send my baby there…..she love to be caught in actions..

  9. aza 13 years ago

    uji bakat diadakan di mana,kalau duduk kuala lumpur??susah ker nak masuk tom tom bak ni??kalau menyanyi boleh masuk 2 orang an dalam satu lagu??tolong la balas!

  10. FADEELA 13 years ago

    I M FADEELA 13+ YRS OLD ,I CAN SING WELL,ACT AND HOSTING. CAN AZNIL GIVE ME A TRY..THANK U

  11. rena 13 years ago

    hi,im serena@rena…
    wnt to ask how 2 be a astro gurl at there??
    i want 2 atthende da m.m.a but no play la coz im 18…
    can u email me back??tq..

  12. Sharleena Eedayu Bt Abd Wahid 13 years ago

    As’kum hai abg aznil macam mane nak masuk rancangan tom tom bak ni anak saya amat minat sekali hari2 mesti tengok saya pun teringin nak daftar nak saya masuk.bila ada lagi pendaftaran nya..see you

  13. aiman 13 years ago

    ada sesiapa nak berkenalan

  14. aiman 13 years ago

    abg aznil,adik saya teringin sangat nak masuk tom tom bak nama dia firdaus.dia pandai menyayi dan menari.saya ni abg dia sulaiman.boleh tak abg aznil hubungi no.ni:017-3669265 kalau boleh…..

  15. hairatul afda 12 years ago

    assalammualaikum.. saya seorg ibu yg amat mminati rncangan TOM TOM BAK.saya gemar mlihat keletah ank2 dlm rncangan trsebut.sya juga ada seorg ank yg cukup keletah dgn mulutnya yg x mkn saman.umur baru 7 thun tp bak org besar celotehnya. ank sya amatlah bminat utk msuk rncangan ini.
    bolehkah pihak encik mnghubungi saya bila ada tawaran yg berikut

  16. mama anisain 12 years ago

    assalamualaikum. saya seorang ibui tunggal anak dua. Keceriaan siri tom tom bak menjadikan kami terasa terhibur dan ceria. kami ingin menguji bakat untuk siri ini di sabah atau bulan ogos nanti di KL. Tolong hubungi kami di 0195855187. Terima kasih

  17. Nor Jahan 12 years ago

    When is your audition at bukit jalil.
    MMy son is keen to join Thanks

  18. ct 12 years ago

    best x masuk rancangan tom2 bak nih????

  19. NUR FARAH SYHIKIN BINTI ACHOK 12 years ago

    macam mana utk masuk rancangan tom-tom bak.adik saya teringin masuk rancangan ANMUM ESSENTIAL TOM TOM BAK(2).dalam sesi borak-borak.

    kalau boleh telefon kami di talian
    03-83180650 @ 016-3597487

  20. Nurul fatihah 12 years ago

    aIk…uNcLe aZnIL kEnApA tAk aDaKaN uJiBaKaT di sAbAH,sAndAkAn aKu mAhU bEtUL iKuT uJiBaKaT iTu….pLeAsE LaH uNcLe aZnIL aDaKaN bA uJibAkAt dI sANdAkAN,SaBaH

  21. OMAR 12 years ago

    OMAR BAGITAHU AKU PASAL AKU PUNYA GIRLFRIEND E-MAIL DAN PASSWORD.

  22. eziyurina 12 years ago

    saya ada anak perempuan yang berumur 3tahun 4 bulan begitu berminat dengan rancangan tom -tom bak .uncle Aznil macamana cara untuk menyertai rancangan tom-tom bak

  23. fazureen khadeeja 12 years ago

    bila tarikh terdekat rakaman secara langsung tom tom bak
    lokasi dimana

  24. fadzilah aldan 12 years ago

    anak saya meminati rancangan tom-tom bak.kami tinggal di tawau sabah dan akan bercuti ke kuala lumpur pada disember.Dimanakah saya dapat membawa anak saya menonton secara live rancangan ini

  25. Patricia 12 years ago

    Hai.. Saya patricia. Saya minat nak tengok rancangan Tom Tom Bak. Tetapi, saya tidak tahu dimana nak tengok rancangan ini secara langsung di Kuala Lumpur. Boleh beritahu alamat nye?

  26. yus 12 years ago

    assalamualaikum uncle aznil. anak saudara saya, Adly suka menonton rancangan uncle aznil tom tom bak. Dia seorang pemalu so dia hanya ingin menonton sahaja rancangan secara live dan berjumpa dengan uncle aznil. macammana dia ingin datang menonton secara on live di hadapan uncle aznil? tolonglah uncle aznil, dia nak datang sangat. Saya nak bawa dia, lagipun cuti sekolah tp saya tak tahu macamana. balas email saya ari nie boleh tak.

  27. nur sahirah zayyanah 12 years ago

    hai uncle aznil saya pernah pergi ke uji bakat tom tom bak tapi saya tdk d pilih sebab masa tu saya masi malu2 lagi saya nak jumpa uncle aznil lagi tapi macam mana uncle aznil d kl tpi sy d sabah klau blh uncle aznil pergi sini sy tdk paksa uncle aznil klau blh lah klau tak blh tak payah lah

  28. anita 12 years ago

    uncle aznil, saya nak masuk tom tom bak, saya umur 9 tahun, uncle aznil boleh uruskan untuk saya tak?sebelum buka sekolah,saya nak menyanyi – anita –
    uncle aznil call saya tau…0122067436..

  29. Zur'ain bt Abd Rahim 12 years ago

    hai uncle aznil…..
    saya teringin nak masuk dalam program Tom Tom Bak..bagaimana caranya saya nak nak jadi peserta tom tom bak.
    Saya ni pernah masuk pertandingan Bintang Kecil Peringkat Negeri Selangor 2008 di Plaza Alam Sentral Shah Alam…tapi cuma dapat saguhati je..tapi saya ni memang minat menyertai pertandingan nyanyian…kalau ada peluang uji bakat tom tom bak pasti saya akan cuba…
    bye uncle aznil….
    thanks…

    tel : 017 626 6474

  30. Zur'ain bt Abd Rahim 12 years ago

    hai uncle uznil…
    say zur’ain dari sekinchan selangor,, saya teringin nak masuk tom tom bak…kalau di beri peluang saya nak menyanyi…saya pernak mewakili Bintang Kecil Peringkat Negeri Selangor di Plaza Alam Sentral …tapi bukan rezeki saya…hanya dapat saguhati je…so kalau uncle aznil nak dengan suara saya…bagi tau la bila ada ujibakat ye..pasti saya cuba..tel saya : 017-626 6474

    Thanks uncle aznil….

  31. norsiah 12 years ago

    anak-anak saya berminat menonton tomtombak.bagaimana kami sekeluarga boleh menonton rakaman tom tom bak.

  32. eila 11 years ago

    boleh saya tahu bila rakaman musim baru Tom2 bak dan Macam@ Aznil kerana saya ingin membawa anak saya berumur 1 1/2 tahun menonton live rancangan ini. Pengaruh Pak Nil betul2 kuat sampaikan masa anugerah ABPH baru2 nie Pak Nil ambil award- anak saya boleh pergi depan tv dan buat gaya Tom2 bak dan tangan Macam2 Aznil…bayangkan..too excited..so please let me know when this both programme schedule…

    Thank you very much.

    Hopefully,
    Luvly mom – Aman

  33. Sh.Nur Syazana 11 years ago

    ala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!semua mesej di dlm ni semua x dibls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!saya pun nak msk juga!!!!!!!!!!!!!!!!!!bagilah peluang!!!!!!!!!!!!!!!!hish……………kesian kat sya……skali skala bls la kat email saya kan senang…

  34. bodoh 11 years ago

    ini yng pertama jeeeeeeeeee alahmak aku tak pergi tidak

  35. nuraliyah bt mazlan 11 years ago

    adik saya suka tengok tom tom bak ,tetapi saya tidak suka tengok tom tom bak kerana membosankan , tetapi sekarang saya suka tengok tom tom bak kerana ada segmen e. j. a eja.

  36. hi 11 years ago

    Hi
    i nak masukkan anak buah saya kat rancangan tom tom bak..

  37. Navina 11 years ago

    i am crazy watching tomtombak.i thought of joining a competition in tomtombak but i dont know how.if anybody know please send to me.

  38. Navina 11 years ago

    Hai uncle Aznil who is handsome,
    i am crazy watching tomtombak.i thought of joining a competition in tomtombak but i dont know how.if anybody know please send to me.

  39. HAZ.KILLERZ 11 years ago

    astro ceria tlong jgn buat cerita bodoh

  40. HAZ.KILLERZ 11 years ago

    saya suka tgk tom2 bak tapi sya x suka tgk geng bas sekolah krana x munasabah buat pembaharuan

  41. Nur Adura Nurani 10 years ago

    mcm maner nk bawa ank saye Muhammad Daniel Haikal yg brusia 2tahun7bulan menonton rancangan TomTom Bak secara lansung di studio,dia amat meminati rancangan ini…

  42. ika 10 years ago

    saya pom uncle aznil..mcm mne saya nak msk dlm rancangan tom tom bak??

  43. mohd rafif 10 years ago

    hello apa kabar abang aznil

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2020 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

Forgot your details?