Peraduan Kapal Api Pek White Coffee di HERO Market


Kopi Kapal Api (White Coffee) sekarang ini sedang mengadakan peraduan di HERO Market.

Info ini eMenang baca dari Facebook Kapal Api KAW Malaysia. Dekat posting dia tulis macam ni

It’s easy. Buy a bag of Kapal Api White Coffee from selected participating HERO Market outlets, staple its receipt to your entry form. Drop it into the Box, after you fill in your details. Lots of prizes to win!

Dibawah ini adalah senarai HERO Market yang terlibat dengan peraduan ini.

  1. Hero-Alam Megah
  2. Hero-Kampung Subang
  3. Hero -TTDI
  4. Hero-Bandar Permaisuri
  5. Hero-Tmn Dagang
  6. Hero-Puchong (HQ)

eMenang tak pasti bagaimana kaedah pemilihan pemenang sebab belum baca lagi terma & syaratnya (sebab borang peraduannya tak ada).

eMenang rasalah kan pemenang mungkin dipilih melalui cabutan bertuah sebab selalunya kalau ada peraduan yang “drop box” ni dia pilih macam tu lah. Untuk lebih kepastian berkenaan dengan ini boleh tanya di facebook Kapal Api KAW Malaysia

Jadi kalau anda ada beli pek Kapal Api White Coffee yang dinyatakan tersebut di HERO Market yang mengambil bahagian tu bolehlah join peraduan ini.

Jika ada sebatang pertanyaan boleh tanya di facebook Kapal Api KAW Malaysia.

Nasihat dari eMenang : Jangan beli semata-mata untuk join peraduan sebab nanti kalau tak menang hadiah mesti kecewa selain membazir duit. Beli jika memang anda nak minum atau ada keperluan untuk beli.

Tempoh Peraduan: 1 Ogos hingga 30 Ogos 2017

Cara-Cara

It’s easy. Buy a bag of Kapal Api White Coffee from selected participating HERO Market outlets, staple its receipt to your entry form. Drop it into the Box, after you fill in your details. Lots of prizes to win!

Dibawah ini adalah senarai HERO Market yang terlibat dengan peraduan ini.

  1. Hero-Alam Megah
  2. Hero-Kampung Subang
  3. Hero -TTDI
  4. Hero-Bandar Permaisuri
  5. Hero-Tmn Dagang
  6. Hero-Puchong (HQ)

sumber Facebook Kapal Api KAW Malaysia.

Hadiah

Terma & Syarat

  • Tidak ditemui.
  • Sila baca dalam borang peraduan dan kalau boleh share lah di Facebook sama borang peraduan yang ada dapat tu..

Jika ada sebarang pertanyaan boleh tanya DISINI


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2017 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?