FarmHouse Milk Goodies Giveaway


Program penebusan ini sesuai diserati oleh peminum atau pengemar susu Farm House. Anda boleh menebus barangan dengan mengumpul barkod susu Farm House.

Yang baru nak cuba minum susu farm House sebab ke tak sedap pun boleh join. Kalau sedap bolehlah beli lagi dan lepas minum tu jangan lupa simpan barkod tu.

Dalam promosi penebusan susu Farm House ini ada 3 barang yang boleh ditebus iatu FARMHOUSE Hot Flask (70 point), Branded Container 3 piece set (160 point) dan FARMHOUSE Limited Edition Koala Bear (250 point).

Untuk susu Pasteur FARMHOUSE 1 barkodnya adalah 10 point. Sebagai contoh, kalau anda nak tebus FARMHOUSE Hot Flask, anda memerlukan 7 barkod susu Pasteur FARMHOUSE (7 kotak susu)

Manakala bagi susu UHT FARMHOUSE 1 barkodnya adalah 5 point. Sebagai contoh, kalau anda nak tebus FARMHOUSE Hot Flask, anda memerlukan 14 barkod susu UHT FARMHOUSE (14 kotak susu)

Anda boleh menebus barangan dengan 2 cara iaitu melalui POS atau melalui pusat penebusan (sila lihat dibawah).

Anda boleh Pos mengunakan Pos laju atau perkhidmatan kurier lain seperti DHL, Skynet dan lain-lain jika anda mahu.

Untuk tebus di Pusat penebusan, bukan semua tempat ada Pusat penebusan tersebut. Hanya di lokasi dan tarikh tertentu sahaja ada.

 

 

Kalau anda tebus patung beruang Koala Bear tu, bolehlah bagi dekat anak-anak kecil anda atau dekat kanak-kanak. Orang besar tak elok main patung-patung ni..hehe

Tempoh Penebusan: 5 Jun hingga 3 September 2017

How To Reedem

Borang penebusan boleh dapatkan dari pasaraya berdekatan anda atau boleh juga download & print dari SINI

Terms & Conditions

Click Image to Enlarge & Read.

For future information like location to redeem the item on the spot, you can read HERE


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2017 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?