Peraduan “Hari Ulang Tahun Shoon Fatt: Jom Menang”


Berpeluang untuk memenangi hadiah wang tunai atau beg cenderahati Shoon Fatt dengan menyertai Peraduan Hari Ulang Tahun Shoon Fatt ini.

Dengan pembelian mana-mana produk biskut Shoon Fatt dalam tempoh peraduan, anda boleh hantarkan penyertaan dalam peraduan ini (saudara mara yang ada kaitan dengan Shoon Fatt tak boleh boleh join).

Sebagai bukti pembelian peserta perlu menyertakan kodbar biskut Shoon Fatt atau salinan resit cukai (untuk biskut tin beraneka sahaja)  Takkan nak gunting tin pulakkan..hehe

Poskan Borang Peraduan yang siap diisi bersama bukti pembelian menggunakan pos biasa sahaja.

Dalam peraduan ini pemenang akan dipilih menerusi kaedah cabutan. Kiranya macam lucky draw lah.

Jadi kalau anda ada beli biskut Shoon Fatt dalam tempoh peraduan, jangan buang pulak plastik atau resit tu (untuk yang tin) sebab anda bolehlah join peraduan ini. Mana tau rezeki anda hantar penyertaan. Daripada buang tak dapat apa.

Tempoh Peraduan: 21 Mei hingga 21 Julai 2017

Nasihat dari eMenang: Jangan beli semata-mata untuk join peraduan sebab nanti kalau tak menang hadiah mesti kecewa selain membazir duit. Beli jika anda memang nak beli atau memang ada keperluan untuk beli.

Cara

Langkah-langkah Penyertaan:

1. Beli mana-mana satu produk Shoon Fatt, gunting kodbar biskut Shoon Fatt atau salinan resit cukai (untuk biskut tin beraneka sahaja) sebagai bukti pembelian.

2. Kepilkan bukti pembelian di borang penyertaan.

3. Hantarkan borang melalui pos bias ke alamat Peti Surat yang dinyatakan dalam borang peyertaan.

4. Borang penyertaan boleh didapati di kedai-kedai atau muat turun di link berikut dan cetak depan dan belakang pada satu kertas A4. Muat turun borang: http://bit.ly/2q2JwIk

Alternatif Borang peraduanuntuk format Image (Kalau File PDF Gambar tak elok masa nak print).

5. Pemenang-pemenang akan dihubungi melalui telefon. Keputusan peraduan adalah muktamad dan tertakluk kepada pihak penganjur.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Shoon Fatt Facebook Page.

Hadiah

Terma & Syarat

Borang Peraduan Boleh Download Dari SINI atau dapatkan dari kedai-kedai atau pasaraya berhampiran anda.

Save & Print Borang Peraduan Depan

Save & Print Borang Peraduan Belakang

sumber

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Shoon Fatt Facebook Page.


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2017 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?