Promosi Dutch Lady MemangOhsem


Anda boleh menebus T-Shirt, Topi (Cap) atau Jaket Hoodie dengan menyertakan resit pembelian air kotak Dutch Lady 200ml.

Untuk menebus T-Shirt anda memerlukan resit pembelian 24 air kotak Dutch Lady 200ml atau 4 blister  air kotak Dutch Lady 200ml . Resit resit tu anda boleh kumpul-kumpul dan tak perlu beli sekaligus.

Contoh kalau hari ini anda beli 2 kotak susu Dutch Lady 200ml, jadi bolehlah simpan resit tu. Katakanlah keesokannya  anda beli pulak 1 kotak  susu Dutch Lady 200ml. Jadi sekarang anda sudah  ada 5 pembelian air kotak Dutch Lady 200ml tu.

Bila dah cukup 24 kotak pembelian, anda boleh sertakan semua resit yang dibeli secara beasingan tersebut bersama dengan borang penebusan dan boleh dihantar sekali semua resit-resit tu .

Ini eMenang bagi contoh macam mana nak tebus T-Shirt. Untuk tebus Cap dan Hoodie caranya macam tu jugak, cuma jumlah resit pembelian air susu kotak  Dutch Lady 200ml tu kena lebih lagi. Boleh rujuk carta berikut:

1we3

Untuk maklumat lanjut berkenaan dengan promosi ini, boleh baca di sini #memangOHSEM

Tempoh Promosi: 1 April 2017 hinga 31 Mei 2017 (tempoh resit pembelian). Semua borang penebusan mesti sampai selewat-lewatnya pada atau sebelum 15 Jun 2017.

 

Cara-Cara

adl

1234

Borang Penebusan boleh didapati di pasaraya, kedai berdekatan anda atau boleh juga download dan print dari SINI

bdl

Terma & Syarat

hoodie

hoodie2

sumber

sumber


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2017 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?