Program Penebusan Jaket Juara MILO®


Hari ini eMenang tak ada peraduan yang nak dikongsikan, cuma malam ni eMenang nak kongsikan Program Penebusan Jaket Juara MILO® ni.

Progam penebusan Jaket MILO ini akan bermula 1 Disember 2016 hingga 28 Februari 2017 iaitu selama 3 bulan.

Anda boleh menebus satu jaket tersebut dengan 30 mata, mata dikira mengikut produk MILO yang tertera dalam borang penebusan tu. Bila dah kumpul 30 mata bolehlah tebus Jaket yang diinginkan.

Setiap borang penebusan hanya boleh tebus Maksimum 2 sahaja Jaket, kalau nak tebus dari 2 jaket, kena isi borang penebusan lain bersama bukti mata penebusan (keratan kotak atau packing yang diperlukan).

Dalam program penebusan ini, ada 4 Design Jaket yang boleh ditebus.

jaket

Untuk penebusan Design Jaket A&B adalah 1 Disember 2016 hingga 15 Januari 2017 manakala untuk penebusan design Jaket C& D adalah 16 Januari 2017 hingga 28 Februari 2017.

Kaedah penebusan pula ada 2 cara iaitu boleh ditebus secara POS atau melalui Pusat Penebusan Segera (PPS).

Pusat Penebusan Segera (PPS) akan diadakan dilokasi terpilih seperti di Pasaraya atau gedung terpilih. Tarikh dan Lokasi boleh dirujuk di www.milo.com.my. eMenang ada tengok dekat website tu, tapi belum jumpa lagi senarai lokasinya, mungkin akan diupdate tidak lama lagi.

Untuk tebus cara POS, bolehlah download dan print borang penebusan atau boleh juga daptkan borang tersebut dari pasaraya berdekatan anda. Jaket yang ditebus hanya akan dihantar masa 6 – 8 minggu selepas tarikh tutup 28/02/2017.Jika anda hendak mendapatkan jaket itu lebih awal, anda dinasihatkan untuk membuat penebusan di lokasi Pusat-Pusat Penebusan Segera.

Untuk lebih detail berkenaan boleh baca dalam borang penebusan. Jika ada apa-apa pertanyaan berkaitan boleh call talian Customer Service ni: 1 800 88 3433

Tempoh: 1 Disember 2016 hingga 28 Februari 2016

Cara-Cara

tebus1

tebus-2-jaket-1

tebus-2-jaket-2

juara-milo

jadual-milo

Borang penebusan boleh didapati di pasaraya atau kedai berdekatan anda atau boleh juga Download dan print dari SINI

87

milo-sweater2

milo-sweater3

sumber


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2017 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?