Peraduan Pandu Pulang MPV F&N


Peraduan Pandu Pulang MPV F&N ini sesuai disertai oleh pengguna produk susu F&N.

Pemenang dalam peraduan ini dipilih secara pemilihan janaan komputer. Mengikut kefahaman eMenang, pemenang dipilih secara rawak (lucky draw).

ppfn

Bagi pengguna produk susu F&N terutamanya peniaga minuman tu, jangan lepaskan peluang untuk sertai peraduan ini. Daripada anda buang label tin tu dalam tong sampah, lebih baik anda hantarkan penyertaan dalam peradun ini.

Mana tau rezeki anda termenang hadiah. Tiada resit pembelian diperlukan.

Tempoh peraduan: 1 November 2016 hingga 31 januari 2017

p/s nasihat dari eMenang: Jangan beli semata-mata untuk sertai peraduan, sebab nanti kalau tak menang hadiah mesti kecewa selain membazir duit. Beli jika memang anda ada keperluan untuk beli.

Cara

lngkah-fn

cafn

Untuk isi Borang Peraduan, boleh juga di DOWNLOAD secara Online dan print.

Hadiah

hadiah-fn

Terma & Syarat

tm

tm2

Untuk isi Borang Peraduan, boleh juga di DOWNLOAD secara Online dan print.


10 Comments
  1. Muhammad Shah Ali 10 months ago

    salam, mcm mana nak tahu senarai pemenang mingguan?.. ada siar kat mana2 akhbar ke?

  2. chopper-kleo 8 months ago

    Bila la nk umum keputusan pemenang ni..?

  3. FirDaus Abdul Razak 8 months ago

    Salam. bila pemenang hadiah rantau akan di umumkan ?

    • Author
      Contest 8 months ago

      Pemenang dah umum dalam surat khabar..

    • Author
      Contest 8 months ago

      x tau paper mana.. boleh call talian f&n untuk tanya.

      Dairy product related Customer Careline : 1-800-88-0103 or Tel: +603 – 9232 9000

  4. FirDaus Abdul Razak 8 months ago

    yeke da umum dlm surat khabar ? surat khabar ap ye ? mohon share

  5. Author
    Contest 8 months ago

    dah tulis kat atas tu x tau.. klau tau dh share

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2017 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?