Berpeluang Memenangi HandBag Louis Vuitton


Malam ni macam tak ada peraduan je nak kongsi. Jadi nak kongsi peraduan ni je la. Peraduan ini sesuai disertai oleh kaum wanita. Walaupun nampak simple, tapi hadiah dia sangat bernilai bagi kaum wanita

Siapa yang bakal memiliki handbag Louis Vuitton (Speedy Bandouliere Monogram) yang boleh digunakan untuk handbag di hari Raya yang bakal tiba ini.

Syaratnya sangat-sangat senang. Like & Share gambar asal peraduan dan peserta berpeluang untuk dipilih sebagai pemenang.

Pemenang akan diumumkan oleh pihak penganjur (Bella Ammara) dalam bulan 5 ini juga. eMenang rasa pemenang dalam peraduan ini dipilih secara rawak.

Siapa dah ‘like & share’, tinggalkan komen diruangan posting asal peraduan berserta TAG  kawan anda .

Tempoh Peraduan: Tidak dinyatakan, tetapi pemenang akan diumumkan dalam bulan ini juga. (Bulan Mei 2016)

Cara-Cara

1. Like & Share sahaja gambar ini

2.  Tinggalkan komen dirungan posting asal peraduan, “Ingat Raya, Ingat Bella Ammara” dan tag lah kawan/keluarga anda seorang-dua.

Link Posting Asal Peraduan

 

Hadiah

loise

Handbag Louis Vuitton (Speedy Bandouliere Monogram)

Terma & Syarat

  • tidak dinyatakan

Link Posting Asal Peraduan


0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2017 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?