Peraduan Bonanza Hebat


Sempena menyambut ulang tahun ke 40 pada tahun ini, Permanis telah menganjurkan Peraduan Bonanza Hebat yang berlangsung bermula 1 Oktober 2013 hingga 31 Disember 2013.  Hadiah yang ditawarkan juga cukup lumayan iaitu sebuah kereta Chevrolet Sonic, wang tunai RM1000 (x40) dan kameja-T edisi terhad (x1000).

Untuk melayakkan anda menyertai peraduan ini, anda perlu membeli mana-mana produk minuman  Permanis (boleh rujuk dibawah) sebagai bukti pembelian. Jadi kalau anda ada beli mana-mana minuman  produk  Permanis   seperti Mountain Dew,  7Up dan lain -lain lagi, label botol minuman tu bolehlah digunakan untuk menyertai peraduan ini. Kalau ada rezeki boleh menang hadiah.

Hadiah bagi hadiah pertama dan saguhati, pemenang akan ditentukan melalui pemilihan rawak berkomputer. Kiranya macam lucky draw lah.

Bagi Hadiah Utama pemenang akan ditentukan berdasarkan  penyertaan layak tetinggi. (banyak point dan jawapan betul). Untuk lebih detail lihat seperti dibawah.

bonza1.jpg

 

bonza2.jpg
bonza3.jpg

Borang peraduan boleh didapati di kedai-kedai berhampiran anda atau boleh download di SINI


32 Comments
  1. nadia 5 years ago

    borang boleh potostat ker

    • Author
      Contest 5 years ago

      boleh, asalkan sertakan dengan bukti pembelian yang asli.

  2. Ipah 5 years ago

    Label yang mana ek kena hantar??bleh terangkan…

    • Author
      Contest 5 years ago

      label plastik yang lilit sekeliling botol tu. bukak label tu dan poskan bersama borang peraduan.

  3. adhan 5 years ago

    Boleh tahu tak siapa penghantar paling banyak setakat ini?

    • Author
      Contest 5 years ago

      Minta maaflah tak tahu, yang tu kena tanya pihak penganjur – Talian Perkhidmat Pelangan Permanis: 1300 30 1300

  4. adhan 5 years ago

    Siapa peserta yang paling banyak hantar setakat nie? boleh tahu tak

    • Author
      Contest 5 years ago

      Minta maaflah tak tahu, yang tu kena tanya pihak penganjur.
      Untuk maklumat lanjut boleh hubungi Talian Perkhidmat Pelangan Permanis 1300 30 1300

  5. siti 5 years ago

    dalam borang ada nyata kan ,setiap pemenang yang layak akan dihubungi ,dan dikehendaki menjawab satu soalan,,saya nk tahu la soalan apa yang dia akan tanya,,

    • Author
      Contest 5 years ago

      tak pasti la siti, tetapi selalunya solan yang mudah-mudah je,
      contohnya permanis sambut ulang tahun yang ke berapa tahun ini atau untuk lebih detail boleh call tanya 1300 30 1300

  6. zuu 5 years ago

    Dah keluar ke result

  7. zuu 5 years ago

    Kalau hantar banyak pembalut dgn satu borang boleh ke…?

    • Author
      Contest 5 years ago

      boleh asalkan masa hantar tu setem kena cukup.. jagan terlalu berat, sebab pos sekarang ikut berat gram. Tapi peraduan ni dah tamat.

  8. zai 5 years ago

    Nama pemenang dah keluar ke belum?
    Macam mn sy nk tahu nama pemenang?

    • Author
      Contest 5 years ago

      belum keluar lg, sebelum pemenang diumumkan penganjur akan call bakal pemenang dulu untuk menjawab 1 soalan.

  9. chef 5 years ago

    skrg dah 16/1/2014, dah tau ke senarai pemenang

  10. dyra 5 years ago

    bila nama pemenang dijangka akan diumumkan ?

    • Author
      Contest 5 years ago

      tak pasti lah, rasanya dalam bulan februari kut.

  11. Wan Fuziah 5 years ago

    saya dah hntr fotostat IC mcm mna nak tahu terima ke tak??

  12. wan fuziah 5 years ago

    saya dah hantar foto copy IC ke syarikat mentos…mcm mana nak tahu diorang terima ke tak?..

  13. laila 5 years ago

    harap2 ada rezeki tahun ni….i like it

  14. dyra 5 years ago

    ni dah bulan dua . bila nak umumkan pemenang?

    • Author
      Contest 5 years ago

      tak pastilah, yang tu kena tanya pihak penganjur. Sila call 1300 30 1300 untuk maklumat lanjut.

  15. Dayana Hisham 5 years ago

    pemenang sudah diumumkan ke??macam mana nak tahu kita menang atau tidak??

  16. rizal 5 years ago

    Dah umum pemenang ke utk contest permanis ni?

  17. laila 4 years ago

    bila nk umum nama pemenang… senyap ja

    • Author
      Contest 4 years ago

      pemenang dah dipilih, tapi belum diumumkan.

  18. mimi 4 years ago

    Dah ad pmnangnya ke?

    • Author
      Contest 4 years ago

      dah lama ada pemenang, sekarang ni ada peraduan baru. boleh check dekat facebook revive isotonik

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2018 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?