Peraduan Komplete Nutri Dumex Dugro

Sha May 18, 2011 15

Peraduan Komplete Nutri Dumex Dugro
Bagaimana menyertainya:
1) Bulatkan bahan-bahan utama Dugro Komplete Nutri yang terdapat dalam ‘gambar gelas’ di dalam borang peraduan.
2) Bina slogan yang paling unik dengan tidak melebihi 20 patah perkataan, beritahu kami bagaimana Dugro Komplete Nutri membantu si manja anda membesar dengan sihat dan ceria.
3) Beli mana-mana pek Dugro Komplete Nutri edisi peraduan. Gunting dan sertakan gambar 3 pek Dugro Komplete Nutri dari belakang pek Dugro Komplete Nutri sebagai bukti pembelian.
4) Hantarkan borang peraduan yang lengkap bersama bukti pembelian ke alamat yang tertera di dalam borang peraduan.
Pemenang akan dipilih berdasarkan slogan yang paling unik dan asli.

Hadiah-Hadiah:
Hadiah Pertama: 1 x Pengubahsuaian dapur bernilai RM80,000 oleh Eric Leong.
Hadiah Kedua : 1 x Pengubahsuaian dapur bernilai RM50,000 oleh Eric Leong.
Hadiah Ketiga : 1 x Pengubahsuaian dapur bernilai RM30,000 oleh Eric Leong.
Hadiah Sagu Hati: 10 x Wang Tunai RM5,000
Setiap penyertaan ke-100: 200 x Bekalan 6 bulan Dumex Dugro Komplete Nutri berjumlah 21.6kg.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web rasmi penganjur.
Borang Peraduan
Peraduan tamat: 31 Mei 2011
[table id=12 /]

15 Comments »

  1. nurez July 18, 2011 at 2:49 am - Reply

    siapa pemenang peraduan ni?dah kluar result ke?

    • Sha July 18, 2011 at 8:58 am - Reply

      Hi Nurez,

      Keputusan rasmi belum lagi diumumkan. Namun begitu, kami ada mendapat berita bahawa beberapa pemenang sudahpun berjaya dihubungi oleh pihak penganjur pada hari Selasa minggu lepas.

      Sekian,
      Sha

      • ayul July 20, 2011 at 3:36 pm - Reply

        bila keputusan rasmi adan diumumkan?

      • Sha July 20, 2011 at 3:49 pm - Reply

        Salam Ayul,

        Kebiasaannya keputusan rasmi akan diumumkan dalam tempoh 3 bulan selepas tarikh tutup penyertaan.

        Walaubagaimanapun, ini semua bergantung kepada agen yang mengendalikan peraduan ini bagi pihak Dumex.

      • nurez August 1, 2011 at 12:55 pm - Reply

        alhamdulillah, saya salah sorang pemenang 6m milk supply..

      • Sha August 2, 2011 at 12:18 am - Reply

        Tahniah Nurez!

  2. lizawaty bt sulaiman July 23, 2011 at 11:07 pm - Reply

    macam mana cara nak isi borang dumex ni,,susah la bleh buat contoh x..

  3. lizawaty bt sulaiman July 23, 2011 at 11:19 pm - Reply

    ape faedah yg bleh diperolehi apabila menjadi member dumex

  4. Kalsum August 2, 2011 at 12:10 pm - Reply

    Alhamdulillah…saya pun salah seorg pemenang 6 month dugro supply jugak..

    • Sha August 2, 2011 at 1:21 pm - Reply

      Tahniah Puan Kalsum!

  5. shikin August 2, 2011 at 3:49 pm - Reply

    minggu ni ada lg ke yang dihubungi pihak penganjur ?

    • Sha August 3, 2011 at 5:50 am - Reply

      Hi Shikin.

      Nampak gaya mcm semua pemenang sudah dihubungi. Maaf yer.. :(

  6. liana August 9, 2011 at 2:09 pm - Reply

    ye ker….xkan x expose sape yg menang grand prize tu….kesian xde rezeki sy nak make over rumah baru…

  7. ms sz August 11, 2011 at 3:24 pm - Reply
    • Sha August 15, 2011 at 9:42 am - Reply

      Same la kite.. x pe.. usaha lagi.. cayoo cayoo kak.. :)

Leave A Response »