Peraduan Komplete Nutri Dumex Dugro

Peraduan Komplete Nutri Dumex Dugro 2011

Peraduan Komplete Nutri Dumex Dugro
Bagaimana menyertainya:
1) Bulatkan bahan-bahan utama Dugro Komplete Nutri yang terdapat dalam ‘gambar gelas’ di dalam borang peraduan.
2) Bina slogan yang paling unik dengan tidak melebihi 20 patah perkataan, beritahu kami bagaimana Dugro Komplete Nutri membantu si manja anda membesar dengan sihat dan ceria.
3) Beli mana-mana pek Dugro Komplete Nutri edisi peraduan. Gunting dan sertakan gambar 3 pek Dugro Komplete Nutri dari belakang pek Dugro Komplete Nutri sebagai bukti pembelian.
4) Hantarkan borang peraduan yang lengkap bersama bukti pembelian ke alamat yang tertera di dalam borang peraduan.
Pemenang akan dipilih berdasarkan slogan yang paling unik dan asli.

Hadiah-Hadiah:
Hadiah Pertama: 1 x Pengubahsuaian dapur bernilai RM80,000 oleh Eric Leong.
Hadiah Kedua : 1 x Pengubahsuaian dapur bernilai RM50,000 oleh Eric Leong.
Hadiah Ketiga : 1 x Pengubahsuaian dapur bernilai RM30,000 oleh Eric Leong.
Hadiah Sagu Hati: 10 x Wang Tunai RM5,000
Setiap penyertaan ke-100: 200 x Bekalan 6 bulan Dumex Dugro Komplete Nutri berjumlah 21.6kg.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web rasmi penganjur.
Peraduan tamat: 31 Mei 2011
[table id=12 /]
15 Comments
  1. nurez 3 years ago

    siapa pemenang peraduan ni?dah kluar result ke?

    • Profile photo of Sha Author
      Sha 3 years ago

      Hi Nurez,

      Keputusan rasmi belum lagi diumumkan. Namun begitu, kami ada mendapat berita bahawa beberapa pemenang sudahpun berjaya dihubungi oleh pihak penganjur pada hari Selasa minggu lepas.

      Sekian,
      Sha

      • ayul 3 years ago

        bila keputusan rasmi adan diumumkan?

      • Profile photo of Sha Author
        Sha 3 years ago

        Salam Ayul,

        Kebiasaannya keputusan rasmi akan diumumkan dalam tempoh 3 bulan selepas tarikh tutup penyertaan.

        Walaubagaimanapun, ini semua bergantung kepada agen yang mengendalikan peraduan ini bagi pihak Dumex.

      • nurez 3 years ago

        alhamdulillah, saya salah sorang pemenang 6m milk supply..

      • Profile photo of Sha Author
        Sha 3 years ago

        Tahniah Nurez!

  2. lizawaty bt sulaiman 3 years ago

    macam mana cara nak isi borang dumex ni,,susah la bleh buat contoh x..

  3. lizawaty bt sulaiman 3 years ago

    ape faedah yg bleh diperolehi apabila menjadi member dumex

  4. Kalsum 3 years ago

    Alhamdulillah…saya pun salah seorg pemenang 6 month dugro supply jugak..

  5. shikin 3 years ago

    minggu ni ada lg ke yang dihubungi pihak penganjur ?

    • Profile photo of Sha Author
      Sha 3 years ago

      Hi Shikin.

      Nampak gaya mcm semua pemenang sudah dihubungi. Maaf yer.. :(

  6. liana 3 years ago

    ye ker….xkan x expose sape yg menang grand prize tu….kesian xde rezeki sy nak make over rumah baru…

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2014 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?