Battle B-Daman Challenge

TITLE: Battle B-Daman Challenge
PRIZE:
In-Store Contest (Melaka & Penang)
1st – RM500 Toys Hamper
2nd – RM300 Toys hamper
2 x Conso – RM100 Toys hamper

Grand Challenge
GP – 1 PC Multimedia System
2nd – RM500 Toys hamper
6 x Conso – RM100 Toys hamper

DEADLINE: 30 Nov 08
WEBSITE/URL: http://www.litttak.com.my

DESCRIPTION:
Participants will be grouped by the organizer
1. For each ession, the winner is determined when he/she wins 2 out of 3 battles
2. Only Takara Tomy original Battle B-Daman is allowed.
3. There will be a maximum of 256 challengers.
4. Receipt of purchase must be dated between 1 Sept 08 – 30 Nov 08
5. The in-store contest is from 15 Sept 08 – 15 Feb 09 (Penang & Melaka)
6. For more info 03-9172 1108, bosonhwee@littak.com.my / litak007@tm.net.my

49 Comments
  1. aimadhuddin 6 years ago

    1-where is the battle b-daman be held??
    2-how can i join this challenge??

  2. MOHD.FAIZ BN. MARDZUKI 6 years ago

    WHAT KIND OF B DAMAN SMALL OR BIG??!!

  3. hazwan 6 years ago

    bagaimana nak dapatkan barang-barang keperluan untuk b-daman dalam pertandingan Battle B-Daman Challenge?

  4. shafiq 6 years ago

    system apa?system zero,zero 2,atau catridge system

  5. Akif Zakwan 6 years ago

    kat mne pertandingan b-daman kat penang?

  6. haziq 6 years ago

    bagai mana nak main b-daman online

  7. haziq fansuri 6 years ago

    nak barang keperluan b-daman kat kl

  8. haziq fansuri 6 years ago

    sysem catridge ialah black orcka

  9. aizat 6 years ago

    b-daman pun mo heran!!!

  10. Aiman 6 years ago

    dekat mn ad anjurkan pertandingan Battle B-Daman?

  11. Aiman 6 years ago

    bagaimana saya nk msk challenge

  12. aba 6 years ago

    kat mane nk crik b-da ngn kprluan
    b-da kt kl??

  13. Adam 6 years ago

    bila boleh register untuk challenge?

  14. Alvin NG 6 years ago

    Any Type Of System Also Can

  15. adam 6 years ago

    bagaimana nak dapat barang b-da dan macammana
    ingin menembak dengan tepat

  16. aiman haiqal 6 years ago

    mana nak cari B-da di shah alam

  17. hazio 6 years ago

    kat mne nk bli b-daman kat ipoh

  18. fahmi 6 years ago

    macammana nak beli b-daman enju kat kelantan

  19. Amar Haiqal 6 years ago

    Di mana battle b-daman diadakan di kl & bilakah tarikhnya…???

  20. Amar Haziq 6 years ago

    Di mana saya nk beli b-daman original…???

  21. muhd firdaus ramli 6 years ago

    apani 10 10 lah best lagi catridge system rocks you are going down ?

  22. muhd firdaus ramli 6 years ago

    ooooo man i dont have catridge system b daman noooooo

  23. HISYAM 6 years ago

    firdaus ramli rocks

  24. arshad 6 years ago

    di mana ada b-daman yang hebat ni aku nak beli

  25. cristiano 6 years ago

    di mana ada b-daman

  26. fahmi 6 years ago

    kat mana ada jual b-daman kat kelantan

  27. fahmi 6 years ago

    yang catridge punya

  28. rasyidimat 6 years ago

    when b daman challenge will start?and
    what date?

  29. rasyidimat 6 years ago

    i hope the b daman challenge made in ipoh
    can you do the b daman challenge in 2009

  30. Nabil 6 years ago

    Boleh tk buat pertandingan kat kuala terengganu dan buat la jualan besar-besaran b- daman takara kat kuala terengganu. plz…… stakat ni aku baru ada gabungan naga biru dan merah cartridge. Strike shot pulak aku ada speed shot, metal spike shot dan stealth drive shot.

  31. Megat 6 years ago

    hye aku dari labuan oi aku xde b-daman yang ade b-daman biase je zero system kat mane nak b-daman challenge?

  32. Megat 6 years ago

    boleh b-daman challenge kat labuan dan jual b-daman murah2 macam RM3.00?

  33. Megat 6 years ago

    kalau ayah ngan mak aku benarkan aku nak rigisterr

  34. shafiq the legend b-daplayer 6 years ago

    ada tak bdaman system catridge yg dijual d kemaman selain dari mesra mall.sana mahal sangat la

  35. Megat 6 years ago

    hye..saya ada Cobalt blade DHB Core

  36. adli the legendary b-daplayer in the world 6 years ago

    Tolong buat battle b-daman challenge kat penang.Saya ada Cobalt Blaster Rapid fire dan ada Blackry shot dan metal shot.

  37. ridzwan 6 years ago

    kat messra mall ada jual ke b-da dan strike shoots?

  38. ridzwan 6 years ago

    kalau ada berapa harganya?

  39. ridzwan 6 years ago

    cobalt blaster mahal tak?

  40. ridzwan 6 years ago

    cobalt blaster kat mesra mall mahal tak?aku nak beli.

  41. rex 5 years ago

    saya sudah ada cobalt saber fire lohh….

  42. amir 4 years ago

    aku pasti akan menang

  43. AIMAN FAZURI 4 years ago

    BILA LAGI AKAN ADA PERTANDINGAN B-DAMAN NI?

  44. ierfan danish 1 year ago

    mana nak beli tambahan b-daman seperti tornedo dan tamahan depan

  45. ierfan danish 1 year ago

    mana nak beli tambahan b-daman seperti tornedo dan tambahan
    depan

  46. Aiman Faris 1 year ago

    saya akan menang.

  47. Danial Madrid 1 year ago

    kat mana tempat berlangsung.

  48. firdaus 1 year ago

    di mane boleh mambeli b-da di kemaman

  49. Kakeru Ryugasaki 1 year ago

    tempat nya kat penang kat mana

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2014 Licensed to: Chopperman, eMenang.com

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?