Battle B-Daman Challenge

Sha November 3, 2008 49

TITLE: Battle B-Daman Challenge
PRIZE:
In-Store Contest (Melaka & Penang)
1st – RM500 Toys Hamper
2nd – RM300 Toys hamper
2 x Conso – RM100 Toys hamper

Grand Challenge
GP – 1 PC Multimedia System
2nd – RM500 Toys hamper
6 x Conso – RM100 Toys hamper

DEADLINE: 30 Nov 08
WEBSITE/URL: http://www.litttak.com.my

DESCRIPTION:
Participants will be grouped by the organizer
1. For each ession, the winner is determined when he/she wins 2 out of 3 battles
2. Only Takara Tomy original Battle B-Daman is allowed.
3. There will be a maximum of 256 challengers.
4. Receipt of purchase must be dated between 1 Sept 08 – 30 Nov 08
5. The in-store contest is from 15 Sept 08 – 15 Feb 09 (Penang & Melaka)
6. For more info 03-9172 1108, bosonhwee@littak.com.my / litak007@tm.net.my

49 Comments »

  1. aimadhuddin November 9, 2008 at 11:27 am - Reply

    1-where is the battle b-daman be held??
    2-how can i join this challenge??

  2. MOHD.FAIZ BN. MARDZUKI November 11, 2008 at 7:52 pm - Reply

    WHAT KIND OF B DAMAN SMALL OR BIG??!!

  3. hazwan November 18, 2008 at 11:20 pm - Reply

    bagaimana nak dapatkan barang-barang keperluan untuk b-daman dalam pertandingan Battle B-Daman Challenge?

  4. shafiq December 2, 2008 at 8:41 am - Reply

    system apa?system zero,zero 2,atau catridge system

  5. Akif Zakwan December 3, 2008 at 4:16 pm - Reply

    kat mne pertandingan b-daman kat penang?

  6. haziq December 10, 2008 at 2:00 pm - Reply

    bagai mana nak main b-daman online

  7. haziq fansuri December 17, 2008 at 7:26 pm - Reply

    nak barang keperluan b-daman kat kl

  8. haziq fansuri December 17, 2008 at 7:36 pm - Reply

    sysem catridge ialah black orcka

  9. aizat December 17, 2008 at 8:07 pm - Reply

    b-daman pun mo heran!!!

  10. Aiman December 22, 2008 at 4:53 pm - Reply

    dekat mn ad anjurkan pertandingan Battle B-Daman?

  11. Aiman December 22, 2008 at 4:58 pm - Reply

    bagaimana saya nk msk challenge

  12. aba December 24, 2008 at 3:54 pm - Reply

    kat mane nk crik b-da ngn kprluan
    b-da kt kl??

  13. Adam December 26, 2008 at 11:34 pm - Reply

    bila boleh register untuk challenge?

  14. Alvin NG December 29, 2008 at 8:41 am - Reply

    Any Type Of System Also Can

  15. adam December 29, 2008 at 9:22 pm - Reply

    bagaimana nak dapat barang b-da dan macammana
    ingin menembak dengan tepat

  16. aiman haiqal December 30, 2008 at 8:41 pm - Reply

    mana nak cari B-da di shah alam

  17. hazio January 15, 2009 at 7:25 pm - Reply

    kat mne nk bli b-daman kat ipoh

  18. fahmi January 29, 2009 at 1:18 pm - Reply

    macammana nak beli b-daman enju kat kelantan

  19. Amar Haiqal February 8, 2009 at 3:44 pm - Reply

    Di mana battle b-daman diadakan di kl & bilakah tarikhnya…???

  20. Amar Haziq February 8, 2009 at 3:46 pm - Reply

    Di mana saya nk beli b-daman original…???

  21. muhd firdaus ramli February 10, 2009 at 4:37 pm - Reply

    apani 10 10 lah best lagi catridge system rocks you are going down ?

  22. muhd firdaus ramli February 10, 2009 at 4:38 pm - Reply

    ooooo man i dont have catridge system b daman noooooo

  23. HISYAM February 10, 2009 at 4:40 pm - Reply

    firdaus ramli rocks

  24. arshad February 25, 2009 at 6:57 pm - Reply

    di mana ada b-daman yang hebat ni aku nak beli

  25. cristiano February 25, 2009 at 6:59 pm - Reply

    di mana ada b-daman

  26. fahmi March 5, 2009 at 4:52 pm - Reply

    kat mana ada jual b-daman kat kelantan

  27. fahmi March 5, 2009 at 4:55 pm - Reply

    yang catridge punya

  28. rasyidimat March 17, 2009 at 8:56 pm - Reply

    when b daman challenge will start?and
    what date?

  29. rasyidimat March 17, 2009 at 9:01 pm - Reply

    i hope the b daman challenge made in ipoh
    can you do the b daman challenge in 2009

  30. Nabil April 24, 2009 at 4:30 pm - Reply

    Boleh tk buat pertandingan kat kuala terengganu dan buat la jualan besar-besaran b- daman takara kat kuala terengganu. plz…… stakat ni aku baru ada gabungan naga biru dan merah cartridge. Strike shot pulak aku ada speed shot, metal spike shot dan stealth drive shot.

  31. Megat April 27, 2009 at 6:12 pm - Reply

    hye aku dari labuan oi aku xde b-daman yang ade b-daman biase je zero system kat mane nak b-daman challenge?

  32. Megat April 27, 2009 at 6:14 pm - Reply

    boleh b-daman challenge kat labuan dan jual b-daman murah2 macam RM3.00?

  33. Megat April 27, 2009 at 6:15 pm - Reply

    kalau ayah ngan mak aku benarkan aku nak rigisterr

  34. shafiq the legend b-daplayer May 7, 2009 at 9:25 am - Reply

    ada tak bdaman system catridge yg dijual d kemaman selain dari mesra mall.sana mahal sangat la

  35. Megat May 13, 2009 at 10:54 pm - Reply

    hye..saya ada Cobalt blade DHB Core

  36. adli the legendary b-daplayer in the world May 17, 2009 at 1:23 pm - Reply

    Tolong buat battle b-daman challenge kat penang.Saya ada Cobalt Blaster Rapid fire dan ada Blackry shot dan metal shot.

  37. ridzwan May 23, 2009 at 7:41 am - Reply

    kat messra mall ada jual ke b-da dan strike shoots?

  38. ridzwan May 23, 2009 at 7:43 am - Reply

    kalau ada berapa harganya?

  39. ridzwan May 23, 2009 at 7:47 am - Reply

    cobalt blaster mahal tak?

  40. ridzwan May 23, 2009 at 7:50 am - Reply

    cobalt blaster kat mesra mall mahal tak?aku nak beli.

  41. rex July 25, 2009 at 2:33 pm - Reply

    saya sudah ada cobalt saber fire lohh….

  42. amir August 3, 2010 at 12:34 pm - Reply

    aku pasti akan menang

  43. AIMAN FAZURI September 8, 2010 at 1:53 pm - Reply

    BILA LAGI AKAN ADA PERTANDINGAN B-DAMAN NI?

  44. ierfan danish July 6, 2013 at 7:55 am - Reply

    mana nak beli tambahan b-daman seperti tornedo dan tamahan depan

  45. ierfan danish July 6, 2013 at 7:57 am - Reply

    mana nak beli tambahan b-daman seperti tornedo dan tambahan
    depan

  46. Aiman Faris August 4, 2013 at 12:35 pm - Reply

    saya akan menang.

  47. Danial Madrid August 19, 2013 at 11:04 am - Reply

    kat mana tempat berlangsung.

  48. firdaus August 22, 2013 at 3:10 pm - Reply

    di mane boleh mambeli b-da di kemaman

  49. Kakeru Ryugasaki October 11, 2013 at 9:16 am - Reply

    tempat nya kat penang kat mana

Leave A Response »